Trustpilot
(4) recensioner

Inverter kraftgenerator bensin - 3500 W - 230 V AC - manuell start

4 590,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10062240

|

Modell: MSW-PG-100

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.
st.
Rabatt
Pris per vara
1+
0%
4 590,00 kr
3+
5%
4 360,50 kr
5+
10%
4 131,00 kr
Utmärkande egenskaper
  • variabel - högkvalitativ strömkälla med två 230 V AC-anslutningar
  • effektiv - stabil prestanda utan högspänningsavvikelse (AVR)
  • Uthållighet - stor 5 l tank ger lång oavbruten livslängd
  • pålitlig - manuell startmotor och beprövad TCI-tändning
  • mobil – kompakt design underlättar transport
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 4 recensioner

Sortera efter :

för 4 månader sedan Publicerad på Expondo France

Mycket bra för det jag använder den till. Inget att klaga på, att se på lång sikt. Cdt

för 9 månader sedan Publicerad på Expondo Poland

BDB.

Denna invertergenerator motsvarade verkligen mina förväntningar, den är relativt tyst och mycket ekonomisk - sett till bränsleförbrukningen. När det gäller att ansluta enheten svarar den ganska snabbt och en effektökning kan observeras nästan omedelbart. Den har en mycket väldesignad liten kompakt storlek - vilket också är ett plus, men små hjul skulle vara användbart. Det som gjorde mig väldigt glad var den snabba leveransen och det solida skyddet av produkten i förpackningen, så jag behövde inte oroa mig för några skador under transporten. HÄFTIGT

Visa den ursprungliga recensionen

för 9 månader sedan Publicerad på Expondo Poland

OK

Jag är nöjd med denna generator. Det fungerar stabilt, utan några stillestånd. Det fungerar fint. Tyst och mycket ekonomiskt. Leverans nästa dag. En väldigt enkel generator, men välgjord och verkar hålla länge.

Visa den ursprungliga recensionen

för 9 månader sedan Publicerad på Expondo United Kingdom

Super!

Jag hade nyligen nöjet att använda Inverter Power Generator Bensin under byggandet av mitt nya hus, och jag måste säga att jag är grundligt imponerad. Den här generatorn har visat sig vara ett ovärderligt verktyg under hela byggprocessen och ger konsekvent och pålitlig kraft när jag behövde den. Inverter Power Generator Petrol var en spelväxlare under byggandet av mitt hus. Dess tysta drift, bränsleeffektivitet och konsekventa effekt var imponerande. Den drev allt från elverktyg till känslig elektronik felfritt, vilket gjorde byggprocessen effektiv och problemfri. Om du letar efter en pålitlig och mångsidig kraftkälla för konstruktion, rekommenderar jag starkt denna generator. En av de utmärkande egenskaperna hos denna generator är dess bränsleeffektivitet. Under byggandet av mitt hus blev jag positivt överraskad över hur lite bensin generatorn förbrukade, även under längre perioder av användning. Detta sparade mig inte bara pengar på bränslekostnader utan minskade också miljöpåverkan från traditionella generatorer.

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter