Trustpilot
(2) recensioner

Nachovärmare - 109 W - LED RGB-belysning

2 890,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10010735

|

Modell: RCNW-1L

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. måndag 20 maj
st.
Rabatt
Pris per vara
1+
0%
2 890,00 kr
3+
5%
2 745,50 kr
5+
10%
2 601,00 kr
Utmärkande egenskaper
  • Fjärrstyrd LED-RGB-belysning med 16 färger och flera effekter
  • Perfekt för mängder av olika tillställningar och platser
  • Lätt att sköta tack vare hölje av rostfritt stål och härdat glas
  • Effektivt värmeelement på 100 Watt
  • För nachos, popcorn och jordnötter
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

GARANTI

Betyg och recensioner


4.5

Baserat på 2 recensioner

Sortera efter :

för 4 dagar sedan Publicerad på Expondo United Kingdom

fungerar bra och ser bra ut

Så köpte den här och en ostvärmare för att lägga till vår start för laddade nachos. Jag tänkte köpa den billigare och bara byta glödlampa men när jag beställde den var den slut i lager. Detta är samma enhet bara med en flerfärgad led-lampa som bilderna kan säga fungerar riktigt bra. Enheten värms upp ok. Har inte provat det med en full laddning nachos än men jag tror att du kommer att behöva gräva från botten för att se till att du får den varmaste men det är naturen hos alla dessa typer av enheter. Skopan som andra har sagt är lite på den billiga sidan. Jag är personligen inget fan av metallskopor eftersom de kan repa så en plast skulle vara bättre. Det övre locket passar inte på ett positivt sätt och bara vilar på plats och kan lätt knackas eller felställas, men gör sitt jobb, det kan bara bli lite bättre med ett mer positivt engagemang. Om jag kunde göra en förbättring av designen skulle det vara att lägga till transportspärrar på dörrarna för att förhindra att de öppnas när de är på resande fot. En bungee-snöre får räcka för mig här. Måste säga att leveransprocessen med expondo är en bris. Kom faktiskt tidigare än förväntat. Med FedEx leveransuppdateringar hela tiden. Det här är tredje gången jag köper från dessa killar och varje gång det har varit en veckas åtgärd att ta itu med dem. Överlag mycket nöjd med enheten och den ser ut som en del med LED-belysningen också. Jag trodde inte att jag skulle gilla den grönfärgade POS men nu när jag ser den föredrar jag den framför den röda.

Visa den ursprungliga recensionen

för 8 månader sedan Publicerad på Expondo Czech Republic

Design, storlek, bearbetning och funktionalitet mycket bra. Fin bearbetning av belysning. Kabeln kan vara längre, spaden som ingår i paketet är av sämre kvalitet.

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter