B-sortiment
När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.

Artikel: EX20310005

|

Modell: JS 500

Andrahandssortering Aquaphor filterkanna - 2,8 l

879,00 kr 1 099,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Hygieniskt - mikrofiltrering med hålfibermembran tar bort föroreningar från 0,1 µm storlek
  • Effektivt - den batteridrivna mikropumpen garanterar en filtreringshastighet på 1 l / min; batteriet laddas som en smartphone via en vanlig USB-anslutning
  • Miljövänligt – 100 % kemiskt fri filtrering och BPA-fria material
  • Hög volym - en total kapacitet på 2,8 l och en arbetskapacitet på 1,4 l
  • Lång livslängd – filtret räcker för 500 l, en ljusindikator visar både när filtret måste bytas och batteristatusen

PRODUKTBESKRIVNING

Aquaphors vattenkanna med filter erbjuder kemikaliefritt skydd mot skadliga ämnen

Aquaphor J. SHMIDT 500 bordsvattenfilter renar vatten från partiklar över 0,1 µm storlek med hjälp av en filterpatron med Aqualen®. Inte bara tungmetaller som bly, koppar eller kvicksilver filtreras ur dricksvattnet utan också bakterier, klor, pollen och andra föroreningar. Vattenkannan med filter har 2,8 liter total kapacitet och är utmärkt för små barn, allergiker, kaffe- eller teälskare, men även ett praktiskt tillbehör för restauranger eller kaféer samt hotell- och gästrum.

Vattenfilterkannan för mångsidigt och tillförlitligt skydd med ett knapptryck

Till skillnad från andra tillgängliga filterkannor med kolfilter är kannan från Aquaphor utrustad med en filterpatron tillverkad av Aqualen, ett patenterat kompositmaterial som reducerar föroreningar effektivt och rengör vattnet noggrant. Med denna teknologi är det möjligt att finfiltrera bort partiklar från 0,1 µm storlek - det är 800 gånger mindre än diametern på ett hårstrå. Resultatet är rent, fräscht vatten utan klor, tungmetaller, bakterier, organiska föreningar eller fenoler. Filtreringen sker 100 % kemikaliefritt i en filterkanna som är tillverkad av BPA-fri plast.

Nästa generations köksapparater: bordsfilterkannan filtrerar 1 liter vatten på 1 minut. Det är möjligt tack vare den effektiva mikropumpen som drivs av ett uppladdningsbart batteri. Batteriet laddas lika enkelt som en mobiltelefon via en USB-anslutning. En ljusindikator visar när filterkannan måste laddas, lika så den tidpunkt när filtret behöver bytas ut. Det är nödvändig efter ungefär 500 l filtrerat vatten.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR