Trustpilot

Arbetsskåp

Hitta inspiration på expondos blogg!

På expondo hittar du arbetsskåp för professionellt bruk. Vi har all tänkbar utrustning för restauranger och storköksverksamheter inom olika områden. Här hittar du bra arbetsredskap för proffs av bästa tänkbara kvalitet. Tillverkare är Royal Caterings vars produkter görs med modern teknik, ergonomisk design och hög pålitlighet. Allt för att möta våra kunders behov av och krav på hållbara produkter. Ta del av vårt sortiment och beställ ditt nya arbetsskåp redan idag!

Bra arbetsutrustning för proffskök

Här på expondo kan ni inte bara köpa arbetsskåp utan även en restaurangdiskmaskin. Våra arbetsskåp- och bänkar är tillverkade av högkvalitativt stål och har genomgått tester för hållbarhet och kvalitet. Ett storkök eller restaurang är en arbetsplats där olyckan lätt kan vara framme. Våra produkter håller hög standard så att man alltid kan känna sig trygg och säker på sin arbetsplats.

Expondo tillhandahåller inte bara arbetsskåp, utan även olika typer av golvhyllor, vägghylla och högskåp som bildar en sammansatt inredning i storköket eller restaurangen. Allt av samma höga kvalitet och hållbarhet. Att våra skåp är i rostfritt stål är en fördel i ett kök, eftersom det är ett mycket hygieniskt material som är enkelt att rengöra. Rostfria ytor och möbler är helt enkelt ett måste i varje professionellt kök. Vi på expondo.se har lång erfarenhet av professionell köksutrustning och vilka modeller och funktioner som krävs i restaurangbranschen. Ny utrustning fräschar upp er restaurang eller ert kök och ger mer arbetsglädje. Våra arbetsskåp är ergonomiska, tål att belastas och är gjorda för att kunna tåla grundlig rengöring. De passar lika bra in i mindre såväl som större restaurang- och storkök. Bra arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter är nyckeln till framgång i alla professionella kök. I ett kök som vill imponera krävs den bästa köksutrustningen!

Arbetsskåp för restaurang- och storkök

Stabila och hållbara möbler måste man ha i ett professionellt kök och då är arbetsskåp en viktig del. Nästan alla storkök har rostfria köksmöbler och denna typ av köksinredning. Genom att mäta noggrant kan ni utnyttja alla ytor i ert kök.

Expondo är en pålitlig partner i er inköpsprocess, inte minst genom vår fantastiska kundservice som ger er allt stöd när ni behöver det. Bekanta dig med våra arbetsskåp redan idag. Som företagare ska man aldrig behöva känna sig osäker på att produkterna inte är bra nog, inte kommer att tåla den tuffa miljön i ett professionellt kök eller hur länge produkterna kommer att hålla. Expondo tar ansvar för att alla våra produkter håller måttet.

När ni köper ett arbetsskåp på expondo så medföljer självfallet monteringsanvisningar. Våra varor är robusta och framställda för att tåla tuffa tag i ett professionellt kök. Läs även noggrant igenom skötselråden så kommer skåpet garanterat att hålla i många år.

Beställ ert arbetsskåp på expondo så bjuder vi på frakten fram till köksdörren! Vi levererar bästa tyska kvalitet till mycket konkurrenskraftiga och attraktiva priser, som vi lyckas skapa genom effektiva tillverkningsprocesser. Hos oss kan ni känna er trygga som kunder.