På rea
(3) Recensioner

Artikel: EX10080104

|

Modell: BCPM-1200LBB

Köksmaskin 1200 W - 5 L - Planetariskt omrörningssystem - Blå

929,00 kr 1 490,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Mångsidig – köksmaskin för kraftfull knådning, blandning och vispning, inklusive tillbehör
  • Praktisk – hög kapacitet för effektivt köksarbete tack vare blandskålen med 5 L volym
  • Kraftfull – 1200 W säkerställer perfekta resultat med enkel användning
  • Flexibel – sex hastighetsnivåer och ett planetariskt omrörningssystem för att uppnå den perfekta konsistensen
  • Lättskött – tack vare element som är enkla att ta bort och diska i diskmaskin

PRODUKTBESKRIVNING

Köksmaskinen för tunga degar och enkel njutning

Den kompakta köksmaskinen från bredeco är en särskilt kraftfull och robust, och ett multifunktionellt under. Enheten är lämplig för att blanda, vispa och knåda en mängd olika ingredienser. Med en visp, degkrok och omrörarkrok och det planetariska omrörningssystemet klarar enheten tung pasta eller surdeg lika bra som luftiga blandningar för lätta desserter, äggvitor eller vispad grädde.

Mångsidig köksassistent från bredecos gastronomitillbehör

Degmaskinen kombinerar ett stort antal praktiska funktioner i en enhet: Den är lämplig för knådning, blandning eller vispning av olika ingredienser. Oavsett vilka rätter som ska tillagas - detta multifunktionella under garanterar snabb och exakt förberedelse och en ren arbetsplats!

Tack vare en effekt på 1200 W och sex effektnivåer är denna köksassistent ett litet kraftverk och klarar även de svåraste ingredienserna och uppgifterna på kortast möjliga tid. Detta säkerställs bland annat av ett planetariskt omrörningssystem där degkroken eller vispen roterar både runt sin egen axel och längs skålens kant. På grund av den motrotande rörelsen skjuts alla ingredienser tillförlitligt in i mitten av skålen, inga ingredienser fastnar i kanten, vilket skapar en homogen massa.

Tack vare dess solida och robusta konstruktion såväl som de brytsäkra och högkvalitativa materialen är mixern särskilt slitstark och även lämplig för långvarig användning. Matprocessorn övertygar dessutom med sin enkla rengöring. Upplåsningsmekanismen, som kan manövreras intuitivt, säkerställer att behållaren och tillbehören enkelt kan tas bort för att rengöras eller för att bytas ut.

Degmaskinen kan enkelt användas för många olika syften. Hastigheten kan väljas individuellt för varje recept. Med en ytterligare öppning i locket går det enkelt och smidigt att lägga till fler ingredienser. Med det stora utbudet av tillbehör klarar matprocessorn varje utmaning. Förutom den stora behållaren ingår degkrokar, omröringskrokar och visp i leveransen.

Trots dess kompakta totala storlek har köksmaskinen en stor kapacitet. Blandningsskålen rymmer 5 L. Tack vare den höga volymen kan du också förbereda större mängder i ett enda steg, vilket gör den mångsidiga köksassistenten till den perfekta hjälpen i köket för varje passionerad hobbykock eller stora familjer.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 3 recensioner

08.02.2023

Sehr empfehlenswert erfüllt alle Ansprüche

08.02.2023

Kiva kone ja jaksaa vaivata taikinan hyvin. Tosin kone nousee turhan herkästi "auki"asentoon mutta onneksi pysähtyy. Lähetyksen perille saamisessa oli ongelmia koska vastaanottajan puhelinnumero puuttui lähetyksen päältä.

08.02.2023

Mycket nöjd, men hade önskat en bruksanvisning på svenska