Brett utbud av skåpförråd

Upptäck vårt breda produktsortiment
Fler kategorier

1 - 12 av 12 produkter

Inga resultat hittades med denna filtrering!

Vårt breda utbud av kontorsskåp och grundläggande kontorsutrustning

Överallt i yrkesvärlden är olika typer av skåp den universella lösningen för förvaring, vare sig det är inom industri, forskning, affärsverksamhet eller administration, på kontoret eller i hemmakontoret. Med ett praktiskt arkivskåp eller hängmappskåp kan du enkelt skapa ordning på arbetsplatsen och förvara viktiga dokument och annat säkert och organiserat.

Skåp finns i många olika utföranden med olika storlekar, material, utrustning och färger. Eftersom de finns i många varianter har lämpliga skåpsystem ett brett användningsområde. Tack vare sin tidlösa design kan kontorsskåpen från expondo kombineras med vilken inredning som helst.

De individuella dimensionerna och rymliga facken som finns i skåpen innebär att dessa skåp kan användas på många olika sätt för att förvara dokument, mappar, verktyg, arbetskläder, värdesaker och mycket mer. Upptäck vårt breda utbud av kontorsförvaring och förvaringsskåp för alla ändamål!

Brett utbud av förvaringsskåp

Skåp är en universell och praktisk lösning för förvaring, vare sig det gäller skyddsutrustning inom industrin, arbetskläder inom sjukvården, sportutrustning på gymmet eller klubben, multimediautrustning och dokument på kontoret eller verktyg på arbetsplatsen. Med ett hållbart och säkert förvaringsskåp kan du erbjuda dina anställda, besökare eller elever en pålitlig lösning för förvaring av värdesaker i många olika sammanhang.

Skåp kan också vara användbara hemma. I garaget kan man använda låsbara och höga kontorsskåp för att förvara t.ex. verktyg eller biltillbehör, trädgårdsredskap, jord och frön i ett trädgårdsskjul, eller kvastar och rengöringsartiklar i ett förråd. Rullskåp och arkivskåp kan också vara en praktisk lösning för att förvara värdefulla papper och dokument i hemmet eller hemmakontoret.

Eftersom det finns skåp i många olika utföranden kan du välja mellan olika storlekar, material, färger och funktioner för att hitta ett skåp som passar dina behov. Det finns alltid ett lämpligt skåpsystem för alla platser och ändamål. I vårt breda sortiment hittar du t.ex. dokumentskåp med lås, brandsäkra dokumentskåp, arkivskåp i plåt, hängmappskåp och arkivskåp med lådor.

Arkivskåp och dokumentskåp

På kontoret eller arbetsplatsen har man ofta många viktiga dokument som måste förvaras säkert och organiserat för att säkerställa god ordning och enkel åtkomst. Ett arkivskåp eller dokumentskåp kan vara den perfekta lösningen för detta ändamål. Hos expondo kan du välja mellan flera olika typer av arkivskåp och dokumentskåp.

Även värdesaker, pengar och nycklar måste förvaras säkert och pålitligt på arbetsplatsen eller i hemmet. För detta ändamål har vi en mängd olika typer av värdeskåp att välja mellan, t.ex. kassaskåp, nyckelskåp, kassalådor och nyckelgömmor. På så sätt kan du alltid säkerställa översiktlig och säker förvaring av viktiga föremål, utan åtkomst för obehöriga.

För ett fullt utrustat kontor finns det även annan kontorsutrustning och inredning att välja mellan hos expondo. Här finns t.ex. serverrack, projektordukar, kontorsstolar, skrivbord, whiteboardtavlor och mycket annat som kan vara användbart för ditt kontor eller arbetsplats. Skapa en högkvalitativ och enhetlig look för din kontorsinredning med de högkvalitativa kontorsmöblerna från expondo!

Hängmappskåp

Ett hängmappskåp är den perfekta lösningen överallt där man behöver förvara många dokument och papper på ett organiserat och överskådligt sätt. Hängmappskåp kan t.ex. användas på kontor, sjukhus, kliniker, skolor, verkstäder eller till och med hemma, för överskådlig och säker förvaring av papper och värdesaker som du snabbt måste ha åtkomst till.

Hängmappskåpet kan utrustas med passande hängmappar för organiserad och praktisk förvaring av dokument och värdesaker. Det praktiska med ett hängmappskåp är att man alltid har snabb och enkel åtkomst till de dokument och värdesaker man behöver, då de förvaras mycket organiserat i enskilda mappar som man snabbt kan bläddra igenom för att hitta det man söker.

De robusta hängmappskåpen har ett stabilt lås som kan låsas med en tillhörande nyckel. Även låset är mycket robust så att dina personliga tillhörigheter alltid är inlåsta på ett säkert sätt. För att undvika förväxlingar kan nyckeln och skåpet märkas.

Rullskåp

Det är viktigt med smarta förvaringslösningar för kontoret så att du och dina medarbetare kan hålla god ordning på er arbetsplats, samtidigt som man får ett personligt utrymme för förvaring av värdesaker och annat. En praktisk förvaringslösning för kontor och kontorslandskap där många medarbetare sitter tillsammans kan vara att använda rullskåp. Dessa kan placeras under varje skrivbord så att varje medarbetare får ett eget utrymme att förvara sina personliga ägodelar och viktiga papper.

Rullskåpen är försedda med hjul så att de enkelt kan förflyttas vid behov, eller skjutas in under skrivbordet om man behöver lite extra plats. Denna typ av arkivskåp med lådor erbjuder praktisk förvaring under skrivbordet, så att man slipper ha olika tillbehör som pennor, häftapparater, post-its eller viktiga papper framme på skrivbordet hela tiden.

Låsbara kontorsskåp i metall

Ibland behöver man lite extra utrymme för förvaring av större föremål på kontoret. Ett högt och låsbart kontorsskåp med hyllor inuti kan vara den perfekta lösningen för förvaring av t.ex. elektronik, pärmar, arbetsutrustning, arbetskläder och andra värdefulla föremål. Du kan dessutom välja mellan olika stilrena färger och storlekar som enkelt passar in i din övriga kontorsinredning och ger ett städat intryck.

Med sin robusta konstruktion ger metallskåp för kontor ett gediget förvaringssystem med hög stabilitet. Även utrustning och redskap med hög vikt kan förvaras på ett säkert sätt, som t.ex. elektronik, svetsutrustning, laboratorieutrustning och andra industriprodukter.

Tack vare den smala utformningen kan de höga skåpen ställas bredvid varandra utan att det krävs stor yta. Det är särskilt praktiskt när många personer behöver komma åt skåpen samtidigt. Höga metallskåp med lås är den perfekta universella förvaringslösningen, oavsett om det är offentligt, på jobbet eller hemma!