B-sortiment
När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.

Artikel: EX20260283

|

Modell: STAR_SEAT_31

Andrahandssortering Kontorsstol - Ryggstöd i konstläder - Svart - 100 kg

1 690,00 kr 2 099,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Skön – total sittkomfort tack vare behagligt material
  • Ergonomisk – justerbart ryggstöd och perfekt anpassade former för hälsosamt sittande
  • Flexibel – perfekt för kontor eller hemmakontor
  • Modern – ett elegant, modernt utseende tack vare de valda materialen och färgen
  • Praktisk – hjul för flexibelt och hälsosamt sittande på arbetsplatsen

PRODUKTBESKRIVNING

100% bekvämlighet med kontorsstolen från Fromm & Starck!

Ofta ont i ryggen av att sitta vid skrivbordet? Svårt att hitta en bekväm sittställning medan du arbetar? Säg adjö till obekvämt sittande med en ergonomisk kontorsstol STAR_SEAT_31 från Fromm & Starck! Absolut sittkomfort och ergonomi kombinerat i en elegant och högkvalitativ skrivbordsstol!

Skrivbordsstol som är ergonomisk och bra för ryggen!

Skrivbordsstolen är tillverkad av högkvalitativa material som bidrar till ett hälsosamt sittande! Både ryggstödet och sitsen är gjorda av elastiskt material som anpassar sig optimalt till kroppens form medan du sitter. Det lätt böjda ryggstödet stöder nedre delen av ryggen och förhindrar värk. Tack vare gaslyften kan sitthöjden justeras manuellt. Att sitta i timmar är inte längre ett problem med denna bekväma arbetsstol!

Med en maximal lastkapacitet på 100 kg motsvarar kontorsstolen branschstandarden. Tack vare de 5 metallfötterna med hjul är skrivbordsstolen mycket stabil och kan enkelt förflyttas.

Tack vare det använda materialet och den svarta färgen har kontorsstolen en både modern och klassisk design. Den eleganta och diskreta skrivbordsstolen anpassar sig perfekt till alla miljöer, vare sig det är i ett öppet kontorslandskap eller i hemmakontoret.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR