B-sortiment
När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.

Artikel: EX20260141

|

Modell: STAR_SEAT_15

Andrahandssortering Stol - Set med 2 - Upp till 150 kg - Sittyta 40 x 38 cm - Vit

1 490,00 kr 1 799,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Tålig – stabil konstruktion som klarar en vikt på upp till 150 kg
  • Universell – den perfekta stolen för ditt café, väntrum, kontor eller hem
  • Bekväm – ergonomiskt formad stol med ett 40 x 38 cm stort säte för bekvämt sittande
  • Lätt att sköta – tillverkad av material som plast och trä som är lätta att rengöra
  • Elegant – snygg och tidlös design som passar in i varje inredning

PRODUKTBESKRIVNING

Den perfekta stolen för restaurang, café, kontor eller väntrum

Oavsett om du vill utrusta din restaurang, bistro, kontor eller väntrum med den: På den bekväma stolen STAR_SEAT_15 från Fromm & Starck, experterna på högkvalitativa kontorsmöbler, kan du sitta bekvämt när och var som helst. Naturligtvis kan du också använda den hemma i köket eller för att göra det mysigt på balkongen.

Bekväma sittmöbler från Fromm & Starck

Den vita designstolen av hållbar plast har ett 40 x 38 cm stort och välformat säte. Ryggstödet har ett stort urtag med tvärbalk och har därför god luftcirkulation, varför stolarna är bekväma att sitta på även på varma sommardagar. Stolarna i denna uppsättning om två klarar en vikt upp till 150 kg vardera och knarrar inte ens vid maximal belastning. Denna ergonomiska väntrumsstol med högt ryggstöd inbjuder dig att sitta kvar länge – vare sig det är i ett snyggt café eller i väntrummet.

Det stabila fyrbenta underredet säkerställer att plaststolen alltid står säker. De fyra stolsbenen som är tillverkade av bokträ är försedda med plastkåpor, som skyddar golvbeläggningen och förhindrar fula repor. Materialen som har använts vid tillverkningen av denna väntrumsstol, som polypropen och trä, är inte bara mycket robusta och hållbara utan också mycket lätta att ta hand om. Bestäm dig idag för dessa tidlöst eleganta designerstolarna i en uppsättning om två och piffa upp din inredning!

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR