Artikel: EX10260188

|

Modell: STAR_BIN_19

Sensorstyrd soptunna - 42 L - Innerhink - Rostfritt stål

1 090,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Kontaktlös – öppnas och stängs automatiskt
  • Rörelsesensor – räckvidd ca 30 cm
  • Flexibel – innerfack med handtag som enkelt kan bytas ut
  • Mobil – batteridriven och kompakt design
  • Hygienisk – lätt att rengöra tack vare det hållbara höljet i rostfritt stål

PRODUKTBESKRIVNING

Soptunna med 42 L volym

Den sensorstyrda soptunnan STAR_BIN_19 är både hygienisk och praktisk, och öppnas så snart du närmar dig den och stängs sedan igen automatiskt. På så sätt behöver du inte ens röra vid den för att öppna och stänga, vilket är både bekvämt och renligt samtidigt.

Praktiskt, elegant, hygieniskt - Automatisk soptunna från Fromm & Starck

Locket på den automatiska soptunnan med sensor hålls tätt stängt tills du närmar dig den inom 30 cm, då rörelsedetektorn automatiskt öppnar locket. Så snart sensorn inte längre känner av någon rörelse väntar det automatiska systemet i 5 sekunder innan det stänger locket igen. Tiden visas och räknas ner via en LED-diod.

Att öppna en soptunna med en rörelsedetektor har många fördelar. Till exempel så är locket på soptunnan bara öppen när du vill slänga något, resten av tiden förblir det stängt. Detta är en stor fördel framför allt när det handlar om organiskt avfall eller avfall med stark odör.

I den sensorstyrda soptunnan med en volym på 42 L finns en innerhink av plast, så att du inte behöver en extra soppåse för ditt avfall. Man kan även hålla locket öppet eller stängt längre med hjälp av en knapp. Det hållbara höljet är tillverkat av rostfritt stål, vilket är mycket tåligt och klarar daglig användning.

På en skyddad plats finns en strömbrytare för sensorn. Det automatiska systemet drivs med fyra Mignon AA-batterier (ingår inte i leveransen) så att du kan ställa den automatiska soptunnan med sensor där du behöver den, oberoende av en extern strömkälla.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR