Gatupratare

En menytavla eller en så kallad gatupratare är en given utrustning för alla som har restaurang, café, terrass, kiosk, bistro eller gatukök. På den kan du sätta tonen för hur du vill presentera din rörelse för dem som ännu inte kommit in, eller bestämt sig för var de ska äta. Det är mycket du kan förmedla på en gatupratare; menyn och öppettiderna är givetvis ett par av dem. Men även mycket annat.

Visa din meny och din stil till förbipasserande

Menyn eller speciella erbjudanden är som sagt sådant som du kan visa upp på en gatupratare. Har du till exempel en buffévitrin eller en speciell dagens lunch, så kan menytavlan vara ett enkelt sätt att presentera innehållet för kunden på tavlan. Men inte minst, så kan du låta en menytavla vara en stilindikator på vilket sorts café eller restaurang, som finns bakom entrédörren.

Typsnitt på bokstäverna, färg på kritorna eller pennorna; vilket tonläge du skriver med och vad som sägs på tavlan. Allt detta säger också något om dig och din verksamhet. Det finns numer restauranger som ställer ut roliga uttryck och citat på sina gatupratare. “Den hemliga ingrediensen i mat är en rågad sked kärlek” eller “Allt vi behöver är kärlek. Men lite choklad skadar inte heller” och liknande, är populära uttryck som man numer kan se som alternativ text på en gatupratare. En skickligt gjord menytavla kan ge kunden en känsla av vad du har för stil inne i restaurangen, ja nästan vilka restaurangmöbler som står därinne. Så gör din gatutavla inbjudande! Expondo har givetvis annat som gör din restaurang lockande och intressant, exempelvis terassvärmare. Perfekt för att förlänga utesäsongen med. Vi har också askkoppar som du kan montera upp utomhus, ett måste för att du ska slippa ha fimpar utspridda utanför din entré. Det ser inte trevligt ut!

En gatupratare informerar och talar förtroligt med dina kunder

Med menytavlan Bartscher Bistro gör du reklam och informerar kunderna på en snyggt, trendigt designad tavla. En sådan här gatupratare har en yta av HDF att skriva på, som även är UV-lackad. Du behöver alltså inte oroa sig för att den bleks om du har den utomhus.

Ytan på denna gatupratare är omgiven av en en snygg träram. Måtten är 530 x 795 millimeter, så man har gott om utrymme att skriva på. Du skriver med krita på tavlan. Vikten på 7,4 kg gör att den står stadigt men ändå är lätt att flytta på och bära in vid stängningsdags. Föredrar du att hänga ut färdigtryckta affischer eller blad har vi även Bartscher affischställning; en gatupratare av en annan modell.

Så vilka krav du än har på en riktigt bra gatupratare, så finns den hos oss. De är lätta att vika ihop och har baksidor av stål, för högre hållbarhet. Givetvis är de vattentåliga och är mycket lätta att rengöra.

Så bjud in dina kunder med en gatupratare från oss! Vid beställning av varor har du 100 dagars returrätt och fri frakt. Vår Prisgaranti gör att du kan vara säker på att handla till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Allt för att du ska känna dig trygg som kund hos oss.