B-sortiment
När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.

Artikel: EX20230143

|

Modell: GR-BE 150

Andrahandssortering Ryggtränare - Justerbar - Upp till 135 kg

6 090,00 kr 7 599,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Tålig – lämplig för en maximal användarvikt på 135 kg
  • Höjdjusterbar – dynan kan justeras i höjd från 69,2 till 85,4 cm, beroende på användarens storlek
  • Mångsidig – perfekt träningsstöd för mag- och ryggövningar
  • Slitstark – robust och tåligt stål och syntetiskt läder med lång livslängd
  • Bekväm – ergonomiska stöd och benstöd med bekväm vaddering

PRODUKTBESKRIVNING

Ryggtränaren för en frisk rygg och en fast mage

Ryggtränaren GR-BE 150 från Gymrex, experterna inom sport och hälsa, är ett effektivt och skonsamt träningshjälpmedel för en stark rygg och en fast mage. Beroende på träningen förstärks också ben, armar och skinkor. Arbeta med din egen kroppsvikt och tyngdkraft för en säker och ergonomisk träning med snabba resultat!

Effektiv styrketräning med den justerbara rygg- och magtränaren från Gymrex

Starka rygg- och magmuskler är extremt viktiga för att förhindra och motverka smärta som idag ofta uppstår när man sitter ner i timmar i skolan, på universitetet, på kontoret eller på hemmakontoret. Fokuserad träning med din egen kroppsvikt, som till exempel hyperextensions eller omvända crunches, erbjuder dig en otrolig mängd övningar som möjliggör effektiv styrketräning för både nybörjare och avancerade.

Ryggbänken kan anpassas optimalt till den individuella kroppsstorleken, för användare med en maximal vikt på upp 135 kg. Benen är ordentligt krokade under de 20 cm breda och skumvadderade benstöden, som har en diameter på 12 cm. Om du vill träna triceps, axel- och bröstmuskler kan du utföra effektiva dips med hjälp av de två bakre handtagen, som kan justeras i höjd mellan 69,2 och 85,4 cm.

Den 55 mm tjocka vadderingen är täckt med elegant och slitstarkt syntetiskt läder. Precis som den pulverlackerade stålkonstruktionen är detta material inte bara extra hållbart utan framför allt hygieniskt och lätt att sköta. Dessutom säkerställer de halkfria fötterna att enheten står stabilt och skyddar golvet från repor. Tack vare de medföljande monteringstillbehören och detaljerade instruktioner går det snabbt att montera ihop och ställa in bänkpressbänken.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR