Trustpilot
På rea
(8) recensioner

SUP-bräda - upplåsbar - Wave Line - 120 kg

5 990,00 kr 6 690,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10230128

|

Modell: GR-SPB375

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. torsdag 2 maj
Utmärkande egenskaper
  • Attraktiv design - en svart bräda med gula element från serien Wave Line
  • Pålitlighet - tål belastningar upp till 120 kg
  • Tillbehör - alla nödvändiga tillbehör levereras med SUP-brädan
  • Bekvämlighet - bekväm att bära tack vare den låga vikten på cirka 12 kg + avtagbart lock för sitsen
  • Stabilitet - EVA-Deck-Pad (anti-halk-matta)
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


4.1

Baserat på 8 recensioner

Sortera efter :

för 10 månader sedan Publicerad på Expondo Poland

Jättebra tavla! Kajakalternativet är jättebra!

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 år sedan Publicerad på Expondo Sweden

Utmärkt produkt

Mycket nöjd med paketets noggrannhet och snabb leverans. SUP verkade vara utmärkt i vattnet (använder det främst i vattnen i Östersjöskärgården). Mycket bra spårning såklart, och ganska bra hastighet! Gott om plats för att sitta och stoppa påsarna. Paddlar den främst i kajakstil, sittande på knäna. Jag har inte funnit det bekvämt för mig den annonserade "kajakalternativet" (med locket borttaget). Men det är min personliga preferens, på inget sätt en dropback! Vattnet klämmer lite mellan täcket och väggarna (i SUP-läge) under de längre turerna. Men det är inte så illa. Sammantaget är detta en mycket bra SUP med imponerande egenskaper och kapacitet, som jag hittade perfekt för mig själv att resa mellan öar i vår skärgård (med rimligt avstånd mellan varandra, säg upp till 1000 m hopp). Tack så mycket GymRex och Expondo!

för 8 månader sedan Publicerad på Expondo Germany

Multifunktionell SUP-bräda

Testad på polska Kashubia sjöar och floder. Det väckte andras uppmärksamhet med utseende och funktionalitet. Bra kvalitet, stabil och enkel simning i både stående och sittande. Enkel att använda, enkammare att pumpa, låg vikt jämfört med tävlingsbrädor. Jag kan rekommendera att köpa om någon letar efter en liknande produkt inklusive kajakalternativ. En anmärkning, beroende på hur du använder den, för att bibehålla stabiliteten när du står eller sitter, var noga med att blåsa upp sätet och brädan ordentligt = 15psi. Med mindre luft kan den kollapsa när den står eller ta på sig vatten när den sitter.

Visa den ursprungliga recensionen

för 10 månader sedan Publicerad på Expondo Czech Republic

Helt perfekt, jag använder den på sjön och mest som kajak 💣👍

Visa den ursprungliga recensionen

i fjol Publicerad på Expondo Czech Republic

2v1

Jag är nöjd, jag åker på sjöar med lugnt vatten i Tjeckien, jag använder den främst som kajak. Pravé kan även bära två personer 85 + 55 kg. Bra köp, flera personer har redan frågat mig var jag köpte produkten för det priset. Tack. PS Jag var tvungen att reparera pumpen, det svarta hjulet (klaffen) dök upp, reparera ca 5 minuter)

Svar från

Tack för din positiva och konstruktiva feedback. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka till vår webbutik i framtiden. Vi önskar dig en trevlig dag!
Visa den ursprungliga recensionen

för 9 månader sedan Publicerad på Expondo Poland

En mycket fin multifunktionell bräda.

Visa den ursprungliga recensionen

för 2 år sedan Publicerad på Expondo Netherlands

Inte bra

Jag har köpt SUP för några månader sedan och använt den ganska många gånger nu. Jag måste säga att jag är missnöjd med produkten. Att använda det som en SUP är otroligt obehagligt. Du måste stå antingen väldigt smalt (hög fallrisk) eller på kanterna av den separata uppblåsbara delen och SUP:n, vilket är väldigt obekvämt. När du använder den som kajak (och även som SUP) kommer det in mycket vatten. Jag laddar den inte för mycket, faktiskt långt ifrån det. Den förblir helt enkelt inte tillräckligt rak (du kan se att den böjer sig från sidan) även när den är maxad PSI-mässigt eller inte är tillräckligt hög? Så starkt rekommenderas inte för en SUP. Om någon, använd den bara som en kajak men vet att du kommer att sitta i vatten.

Svar från

Tack för din feedback, vi arbetar ständigt med att förbättra våra produkter och tjänster.
Visa den ursprungliga recensionen

i fjol Publicerad på Expondo Norway

Dålig kvalitet

Produkten har mycket dålig kvalitet, allt tar lång tid från utlandet. Köpte en bräda men den kom ny med hål. Till slut tog butiken brickan och fick inte tillbaka pengarna.

Svar från

Tack för att jag fick veta. Vi vill alltid hjälpa och förbättra, men för att göra detta behöver vi ditt stöd för att förhindra att detta händer igen i framtiden. Tillsammans kommer vi att klara det.
Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter