På rea

Artikel: EX10230219

|

Modell: GR-MG112

Träningsbänk - Justerbart ryggstöd - 100 kg

1 090,00 kr 1 590,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Mångsidig – perfekt träningsstöd för övningar som bänkpress, hantelrad, pull-over, sit-ups eller armhävningar
  • Flexibel – sätet och ryggstödet är justerbara och kan justeras för olika övningar
  • Tålig – träningsbänken klarar en användarvikt på upp till 100 kg
  • Säker – halkfria handtag ger ett pålitligt grepp och de andningsbara kuddarna garanterar optimal anpassning till rygg och armar
  • Enkel montering – tack vare det medföljande monteringsmaterialet och detaljerade monteringsanvisningar

PRODUKTBESKRIVNING

För en perfekt tränad överkropp med träningsbänken som klarar en vikt på upp till 100 kg

Träningsbänken från Gymrex är ett mångsidigt träningshjälpmedel för hela överkroppsmusklerna. Med justeringsalternativ och handtag för armhävningar är den vadderade situpsbänken det perfekta stödet för övningar som bänkpress, hantelrad, pull-over, sit-ups eller armhävningar. På den ställbara träningsbänken kan rygg, bröst, axlar, mage, triceps och biceps förstärkas effektivt och försiktigt, och är perfekt för både nybörjare och proffs i gymmet såväl som hemma!

Sport och hälsa med effektiv styrketräning på den multifunktionella situpsbänken från Gymrex

Konstruktionen av träningsbänken erbjuder en otrolig mängd viktövningar som gör att både nybörjare och avancerade användare kan träna effektivt med snabb muskeluppbyggnad. Med de olika justeringsvinklarna för det 305 x 868 mm stora ryggstödet (0–90°) är träningsbänken idealisk för många övningar med en curlbar, hantel eller skivstång. Fotstöden är idealiska för sit-ups i olika varianter och handtagen på baksidan erbjuder handledsvänligt stöd för armhävningar.

Tack vare den genomgående klädseln på sätet och ryggstödet är träningsbänken perfekt anpassning till kroppen och möjliggör bekväm träning. Samtidigt stöds korrekt utförande av övningarna och felaktiga belastningar förhindras. Stoppningen på situpsbänken är täckt med plast, vilket gör dem mycket hygieniska och lätta att rengöra. Den halkfria beläggningen på handtagen garanterar ett stadigt grepp även under intensiva pass. Med ett mått på 395 x 385 mm erbjuder sitsen tillräckligt med utrymme för träning.

Den ställbara träningsbänken är mycket tålig med en maximal lastkapacitet på 100 kg. Sit-upsbänken har en stabil konstruktion som är tillverkad av högkvalitativt stål. Tack vare det medföljande monteringsmaterialet och detaljerade monteringsanvisningar går det snabbt att montera träningsbänken för att användas för effektiv träning av hela överkroppen.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR