Nyheter

Artikel: EX10090495

|

Modell: HT-MD-500B

Motorskottkärra - på spår - upp till 500 kg - 6.7 kW

30 790,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Effektiv – tippbehållare med måtten 950 x 680 x 465 mm och en lastkapacitet på 500 kg
  • kraftfull - 6.7 kW bensinmotor och tre växlar framåt och en backväxel
  • Manövrerbar – körriktningen kan enkelt justeras via handtaget och spårbredden är 180 mm för branta backar eller leriga ytor
  • Mångsidig – idealisk på byggarbetsplatser eller i trädgården, t.ex. B. för transport av uppgrävd jord, spillror, stenar och skrymmande material eller verktyg
  • Lång livslängd – solid och motståndskraftig stålkonstruktion med en motor som kräver lite underhåll

PRODUKTBESKRIVNING

Kraftfull motordriven skottkärra med banddrift och flexibel tippbehållare

Motorskottkärran från hillverts högkvalitativa hantverksmaterial erbjuder kraftfull prestanda i kombination med bästa manövrerbarhet och en generös tippcontainer. Minibanddumpern är därför det idealiska transportmedlet för schaktad jord, bråte, stenar och skrymmande material eller entreprenadutrustning med en totalvikt på upp till 500 kg i trädgårds- och landskapsarbeten samt på byggarbetsplatser.

Tre växlar framåt och en bakåt! Den lättmanövrerade banddumpern från hillvert

Skuttkärran med motor blir särskilt bra med den enkla styrningen via handtaget. På handtaget väljer du en av de tre växlarna eller backväxeln, beroende på last och underlag. Tack vare spårvidden på gummibanden på 180 mm kan du flytta den motoriserade skottkärran med lätthet även i lutningar på upp till 15}° eller på leriga eller känsliga ytor. Den kraftfulla 6.7 kW 4-taktsmotorn stödjer dig kompromisslöst.

Tippbehållaren på den motoriserade skottkärran är särskilt rymlig. Tack vare sidopanelerna med en höjd på upp till 46,5 cm och en  Med en lastyta på 68 x 95 cm kan den också enkelt plocka upp stora mängder och föremål. Tråget, som kan lutas med 62}°, låter dig lossa bulkmaterial snabbt och med minimal ansträngning med hjälp av en gastryckfjäder. Sist men inte minst, banddumpern övertygar med lång livslängd. Detta garanteras av den solida och motståndskraftiga stålkonstruktionen i kombination med en motor som kräver lite underhåll. För förvaring har maskinen en ventil som gör att du kan stänga av bränsletillförseln.

TEKNISKA DETALJER