Nyheter

Artikel: EX10090588

|

Modell: HT-COSTIGAN-2500

Solbevattningssystem - {{Antal_sektioner}} Droppare - 5 m slang

929,00 kr 1 290,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • effektiv - ge upp till 25 plantor tillräckligt med vatten dagligen
  • Kostnadseffektiv - behöver bara solljus eftersom den drivs av en 1.6 W solpanel
  • kraftfull - pumpen suger vatten från ett djup av 2 m och sprider det upp till en höjd av 3 m
  • justerbar – välj optimal vattningstid: 1 eller 5 minuter/24 timmar; 2 eller 8 minuter/48 timmar; 3 eller 12 minuter/72 timmar
  • flexibel - slanglängd på 5 m tar vattnet dit det behövs

PRODUKTBESKRIVNING

Solbevattningssystemet förmedlar vatten med solens kraft!

Du har varken vatten- eller elanslutning och vill vattna dina växter effektivt? Med solbevattningssystemet från hillvert är detta en barnlek! Den drivs av en solpanel som laddar ett batteri när solen skiner. Pumpen får vattnet från en behållare som en vattenstumpa. Du måste bara se till att den alltid är fylld med tillräckligt med vatten. Och det bästa av allt: vattningen fungerar helt automatiskt.

Vatten för upp till 25 plantor: Den automatiska solbevattningen gör det möjligt!

Sätt i dropparna, som för vattnet till anläggningen, i den 5 m långa slangen med hjälp av T-stycken. Tack vare 25 droppare kan du förse upp till 25 plantor med bevattningssystemet. Fäst dropparna i marken med små krokar. Led pumpen in i vattentanken, som matar in vattnet i slangen. Välj vattningstiden via kontrollenheten: 1 eller 5 minuter/24 timmar; 2 eller 8 minuter/48 timmar; 3 eller 12 minuter/72 timmar. När solpanelen har laddat batteriet utförs bevattning helt automatiskt under den valda tiden.

Pumpen är extremt kraftfull och kan till och med suga vatten från tankar upp till 2 m djup. Du kan till exempel utnyttja regnvattnet från din vattenrumpa optimalt. Om trädgården har små lutningar är det heller inga problem. Pumpen pumpar vattnet upp till en höjd av 3 m. Pumpen drivs av ett batteri som solpanelen har fulladdat på bara 6-8 timmars solsken. Med vattningstider på 12 minuter var 72:e timme finns det alltid tillräckligt med el.

TEKNISKA DETALJER