Espressomaskiner

Hitta inspiration på expondos blogg!

Finns det något ljuvligare än en rykande kopp färsk koppe efter en härlig måltid? Med hjälp av en kaffebryggare från expondo kan du erbjuda dina gäster den perfekta avslutningen på en lyckad middag, och på så sätt ge de en kväll de sent kommer att glömma! Vi har även mjölkskummare, för den som vill fresta med en krämig cappucino. Kaffebryggarna passar även utmärkt att ha i cafét och på företaget i lunchrummet eller varför inte köpa en till privat bruk om du är kaffeälskare av rang? Kaffe kan man helt enkekt inte få nog av!

Kaffebryggare för kaffeälskare

Kaffe är inte bara en dryck – det är en hel institution! Dagen börjas med en (eller kanske två) kopp kaffe, som följs av en förmiddagskaffe, som i sin tur följs av en lunchkaffe och det bästa av allt – eftermiddagsfikat! Med en rejäl och högkvalitativ kaffebryggare kan du enkelt och bekvämt brygga kaffe i världsklass åt dina gäster eller kunder. Expondo erbjuder flera olika modeller och varianter – spana in de stabila kaffebryggarna från Royal Catering och de snygga perkulatorerna från Bartscher!


Oavsett om du serverar kaffe från ditt marknadsstånd eller ditt café kan du räkna med att kaffesugna människor kommer att stanna till när de känner den mustiga kaffedoften. Kaffe är en dryck att samlas kring, och det räcker oftast med att du ställer in en kaffebryggare en lokal för att stämningen genast ska kännas mer hemtrevlig!


Kaffebryggarnas hölje är tillverkade i rostfritt stål för att du enkelt ska kunna hålla de rena och fräscha. Höljet är dubbelväggigt vilket innebär att drycken kan hållas varm ett längre tag. Det är naturligtvis inte bara kaffe som kan kokas i dessa kaffebryggare – te går precis lika bra!

Konstruktioner att lita på

Kaffebryggarna du hittar i Expondos webbshop är alla noga utvalda när det kommer till kvalitet, design och självklart när det kommer till säkerheten. Oavsett om det gäller utrustning för industri, hantverksprodukter, eller restaurangutrustning, kan du lita på att produkterna har klarat hårda säkerhetskontroller för att klara de riktilinjer som EU har gått ut med.


Ska du inreda ett café eller en restaurang från grunden har vi många smarta lösningar som väntar på dig. Vi har allt från storköksinredning där du hittar diverse arbetsbänkar och vagnar i rostfritt stål, som dessutom är ypperliga ställen att ställa kaffebryggaren på!


För dig som är ”på språng” och vill kunna erbjuda dina kunder kaffe på marknader och i andra mer temporära former, är kaffebryggarna hos expondo varmt att rekommendera. De är smidiga och kompakta, samt enkla att använda. När du ändå är i farten och brygger kaffe ”för fulla muggar” kanske du också skulle vara intresserad av att bjuda dina kunder på crepes? Eller varför inte svalkande milkeshakes en varm och solig sommardag?

Endast du och din fantasi sätter stopp för vart äventyret slutar, men vi vet att det börjar här – hos expondo! Förresten, vet du om att vi bjuder på leverensen? Beställ din kaffebryggare redan idag!