Keramiska stekbord

Hitta inspiration på expondos blogg!

Ett keramiskt stekbord är en variant av en elspis. Den har en plan ovansida utan utstående plattor och är mer energisnål än en traditionell spis med gjutjärnsplattor. Den värmer upp snabbare än vanliga plattor och är mycket enklare att reglera än gas. Det är det som ger den stora vinsten med att ha en keramikhäll i en professionell rörelse som sysslar med catering eller bedriver restaurang. Expondo har ett flertal modeller att välja mellan i webbshoppen.

Professionella kök med bra utrustning

En del keramiska stekbord har en eller flera restaurangugnar i samma modul. Vill du ha ett helt rostfritt kök och lagar mycket mat kan en sådan här keramikhäll vara ett alternativ till en vanlig spis. Olika storlekar gör att det går att bygga köket på många olika sätt. Expondo har specialiserat sig på nichade produkter för proffskök som alla har råd med och levererar produkterna kostnadsfritt direkt hem till din rörelse eller ditt hem.

I Expondos breda sortiment av olika restaurang spisar, vilka finns både med vanliga plattor och med keramikhäll, hittar du även annan utrustning för restaurang och catering, likt trendiga prisvärda stekbord gasol och stekbord el för hamburgare, fisk, BBQ etc. Det finns till och med en induktionswok vilket är en nyhet inom branschen. Induktionstekniken är mycket snabb och bränner inte det omkringliggande materialet. Ett högfrekvent magnetfält med magnetiska strömmar tillreder maten och får vätska att koka. Effekten av processen blir att när du placerar en kastrull eller stekpanna med magnetisk botten på plattan blir botten elektrisk och varm. När du tar bort kärlet eller pannan slås plattan av. Det är mycket lätt att jämföra dessa olika hällar och produkter i sortimentet online. Beställ sedan varan med både fri leverans och hundra dagars fri retur. Samtliga produkter är mycket prisvärda tack vare avsaknaden av mellanhänder och alla har tre års garanti vid försäljning.

Keramiska stekbord för matlagningsproffs och hemmagourmander

När du tar hand om din prisvärda keramikhäll har du glädje av den i många år. Matlagningen går fortare och blir därför roligare, samtidigt som den breda hällen med olika zoner underlättar temperaturreglering vid tillagning av känsligare råvaror, vilka då behåller sin smak och fräschör.

En keramikhäll underlättar även varmhållning av separata ingredienser som såser och varma tillbehör inför montering av rätten på tallriken. Låg värmezon finns. Hällen fungerar bra ihop med en grill och kan då utgöra ett komplett cateringkök. För orientaliska restauranger behövs även en eller flera snabba wokar, och för kebabrestauranger ett bra kebabspett. Samtliga produkter beställer du utan mellanhänder direkt från tillverkaren genom Expondo. Här finns många varumärken att välja mellan.

En keramikhäll från Expondo är effektiv, så använd den inte på högsta värmen förrän du vant dig vid hur den fungerar. Det blir snabbt varmt och kastruller kan bli rundade i botten. Passa på att beställa några bra stekpannor och kastruller som tål hög värme samtidigt.

När du beställer en keramikhäll eller en annan professionell produkt för restaurang eller hemmakök från Expondos stora sortiment kommer den att levereras till den adress du valt, helt gratis. Är du inte nöjd lämnar du tillbaka den med fri retur inom 100 dagar.