Upptäck vårt breda produktsortiment
Fler kategorier

1 - 24 av 56 produkter

Inga resultat hittades med denna filtrering!
1 från 3

Märket Kern är en internationell tillverkare av precisionsvågar och certifierad specialist enligt DIN ISO 9001:2008 med mer än 160 års erfarenhet. Alla produkter uppfyller mycket höga krav och kontrolleras redan i produktionsprocessen enligt tysk kvalitetsstandard. På så sätt garanteras kunden en hållbar produkt på högsta nivå.

Artiklarna ur de olika produktsegmenten hos Kern skiljer sig både till funktion och användningsområde. Vågarna innefattar allt från precisionsvågar, räknevågar, plattformsvågar och golvvågar till kranvågar och har mycket olika funktioner. Det som förbinder de olika vågarna från Kern är garantin för noggrann vägning.

Materialen som används är av hög kvalitet och omsorgsfullt behandlade. Motståndskraftiga vägningsytor av rostfritt stål gör t.ex. att du kan använda vågarna länge utan att det uppstår några skador. De inbyggda LED-skärmarna och de användarvänliga kontrollpanelerna hos vågarna är också hämtade från ett produktsegment på högsta nivå. Kern står för vågar av högsta kvalitet och hållbarhet som samtidigt levererar maximal precision. Sedan årtionden ser man med glädje på ett ständigt växande antal nöjda kunder.

Kern erbjuder dessutom kranvågar, som t.ex. HTS 1.5to5IP med kalibrering som tillval eller HTS 10T5IP med en kapacitet på 10 000 kg, vilka används framför allt inom industri och hantverk tack vare minimala avvikelser och hög stabilitet.