Kombiugn

Upptäck vårt breda produktsortiment
Fler kategorier

1 - 0 av 0 produkter

Inga resultat hittades med denna filtrering!

Kombiugnarna från expondo passar fint till kök med mångsidiga behov tack vare de tre olika funktionerna som de innehar. Du kan välja mellan luftcirkulation, ångning och kombi-ångning beroende på vad du vill laga üt dina gäster. Kombiugnarna är lättanvända och har lång livslängd. Alltså lämpar de sig för köksproffs både inom storkök, gatukök och andra gastronomiska enheter. Bekanta dig med våra ypperliga kombiugnar och gör din beställning redan idag! Leveransen ingår själfallet på köpet.

 

Ypperliga kombiugnar från expondo

Vi erbjuder kombiugnar i olika storlekar och styrkor, men ett har de alla gemensamt: ypperlig prestanda till förmånliga priser. Våra kombiugnar är lätta att använda, och möjliggör kostnadseffektiv matlagning då samma ugn kan användas med tre olika funktioner. Varför ha tre olika ugnar för det trippla priset, när det räcker med en kombiugn från expondo?

Teknologins framsteg har möjliggjort att laga mat med cirkulations- och ångteknik med en och samma ugn, och våra kombiugnar är de perfekta apparaterna för tillagning av rätter såsom rostbiff, finsk kålrotslåda eller pulled pork. Ugnarna har också den kapacitet som är nödvändig i ett proffskök och rymmer t.o.m. 5 x 2/3 eller 7 x 1/1 GN-kärl. Dessutom kan du också installera en kärntemperaturmätare i vissa av modellerna, och därmed få ännu bättre koll på tillredningen av dina ugnsrätter. Då kombiugnarna är tillverkade av rostfritt stål är de dessutom också ytterst stabila samt lätta att hålla rena. Vi har även en hel del andra sorters ugnsmodeller som kanske skulle intressera dig.

Beställ din nya kombiugn från expondo redan idag! På köpet får du naturligtvis också kostnadsfri leverans till Sverige – oberoende om du beställer kombiugnen till hemmet eller restaurangen. Vår långa erfarenhet inom försäljningen av gastronomiprodukter garanterar dig både prisvärda produkter och en enkel beställning av all den utrustning ditt kök kan tänkas behöva. 

Expondo – experten för proffsutrustning

Utöver kombiugnar innefattar vårt breda produktsortiment också mycket annat du kan tänkas behöva i ditt kök – vare sig du lotsar en Michelinrestaurang med högt tempo, eller en korvkiosk vid tunnelbanestationen. Vi började vår resa inom näthandeln för proffsutrustning år 2007 och har under senare år utvidgat vår verksamhet runt Europa. Efter att vi märkt ett stort antal svenska kunder i den tyskspråkiga nätbutiken beslöt vi att även lansera en svensk sajt under våren 2016. Vi säljer även utrustning inom områdena hantverk och industri, vilket kan vara bra att veta när det kommer till renovering eller utbyggnad av ditt kök!

Vi arbetar i tätt samarbete med många producenter, vilket också medför många fördelar för våra kunder. En av de största fördelarna är naturligtvis den fördelaktiga kostnadsstrukturen; då det inte finns onödiga mellanhänder hålls kostnaderna nere, och således också priserna på en rimlig nivå. Dessutom står kunden alltid i nära led till producenten: kundernas önskemål om förbättringar förmedlas snabbt och effektivt till producenten, och därmed kan du som kund vara säker på att dina nya produkter består av den senaste teknologin. Detta gäller även i allra högsta grad kombiugnen!

Vi på expondo lägger stor vikt på att våra kombiugnar och övriga produkter ska hålla vad de lovar när det kommer till både pris och kvalitet. Om du vill spara ytterligare en slant när du köper ny utrustning till ditt kök kan du också passa på att ta en titt på våra andrahandsvaror som säljs med saftiga rabatter. Varorna må vara begagnade och visa mindre tecken på användning, men du kan ändå vara säker på att de är testade av oss och helt klara för direkt bruk.