Kycklingsgrill

En kycklinggrill för proffs från Bartscher är något varje restaurang och grillkiosk har nytta av. När man handlar hos expondo kan man vara säker på att man får en grill som är särskilt utvecklad för professionell användning inom olika verksamheter. Kika på vårt sortiment och beställ er nya kycklinggrill redan idag. Grillarna levereras med monteringsanvisningar samt skötselråd. Om man tar hand om sin nya grill så kommer den att hålla i många år framöver.

Praktiska kycklinggrillar för professionellt bruk

Om man letar efter restaurangugnar så tillhör en bra kycklinggrill till basutrustningen i ett professionellt kök. Vi kan erbjuda kycklinggrillar som möter kundernas krav, både vad gäller kvalitet och robust, tålig utrustning, men inte minst varor till mycket attraktiva och konkurrenskraftiga priser. Våra produkter passar lika bra på den lilla kvartersgrillen som på den stora finrestaurangen - expondo täcker allas behov.

Doften av nygrillad kyckling som sprider sig genom restaurangen är något som få kan motstå. Om verksamheten ni driver erbjuder kyckling i någon form så är en kycklinggrill en investering att rekommendera. Förutom kycklinggrill så tillhandahåller expondo.se många andra typer av restaurang spisar, exempelvis kombiugn och fritös. Tidsåtgången för att grilla en omgång kycklingar varierar beroende på kycklingens vikt och storlek, men man kan räkna med att det översta spettet tar cirka 50 till 55 minuter. Lägg sedan på 10 till 15 minuter för nästa spett och så vidare. Med hjälp av termostaten kontrollerar man värmen och innerbelysningen gör så att man har god uppsikt över färgen på köttet. Grillarna har även fettuppsamlingstråg. Är grillen placerad så att matgästerna kan se den så är det extra viktigt att grillen är ren och ger ett fräscht intryck. Var noga med att rengöra glasrutan med en duk doppad i varmt vatten eftersom kallvatten kan ge skador på glaset om det fortfarande är varmt.

Kycklinggrill för professionella kök

När ni köper en kycklinggrill från expondo så finns även tillbehör som kycklingspett som man trär upp kycklingen på, en korg samt en grillkorg att komplettera utrustningen med. Alla grillar är tillverkade i rostfritt stål och med innerbelysning som standard.

En kycklinggrill från expondo kan vara gjord av den tyska kvalitetstillverkaren Bartscher, vilket garanterar att varorna håller i många år. I vårt utbud har vi grillar med mellan 2 och 3 grillspett med klämmor, det vill säga rader, som har plats för mellan 3 till 4 kycklingar per spett eller rad. Totalt innebär det att man kan grilla mellan 6 och 12 kycklingar samtidigt, beroende på vilken av grillmodellerna som man väljer.

En kycklinggrill väger mellan 30 och 50 kilo, beroende på vilken modell man väljer och vilka behov man har i sin restaurang eller grill. Varje grill innehåller en uppsamlingslåda som ska tömmas efter varje avslutad grillomgång. Det är viktigt att grillen har kallnat och att elanslutningen är urkopplad innan man rengör den.

Gå in på expondo redan idag och beställ er nya kycklinggrill. Ni gör en garanterat bra affär och får en mycket bra grill till ett mycket bra pris! Våra varor är tillverkade för att tåla frekvent användning, de är testade och hållbara.