Trustpilot

Kylmontrar

Hitta inspiration på expondos blogg!

Vill du visa upp läckra bakverk eller aptitretande maträtter men samtidigt kunna hålla de på rätt temperaturnivå? Kylmontrarna från Bartscher kännetecknas av snygg design, hög kvalitet och nöjda kunder. De är moderna och har smarta funktioner såsom automatisk avfrostning, höjdställbara galler och LED-belysning. Med en kylmonter kan du vara säker du att hungriga matgäster kommer att flockas kring ditt café eller restaurang för att spana in en smaskig tårtbit eller kanske paj. Oavsett om du är ute efter utrustning till ditt storkök eller ditt lilla gatukök har expondo det mesta i restaurangväg och dessutom är leverensen inkluderad på köpet!

Kylmonter för varje tillfälle

Driver du ett litet café med hembakade tårtor som får det att vattnas i munnen? Då vill du säkert visa upp det för alla potentiella kunder och gäster, och vad passar väl då bättre än att använda sig av en kylmonter från Bartscher som är speciellt utformad för att visa upp just tårtor, pajer eller annat som måste hållas nedkylt. Eller vill du kunna ge dina matsalsgäster kylda drycker som de kan plocka själv av? Oavsett har vi på expondo den rätta kylmontern för varje tillfälle! Vi erbjuder kylmontrar i storlekar från 58 – 550 liter och är säkra på att du hittar just den modell som är optimal för din verksamhet. Utöver kylmontrarna har vi även en hel del annan kylteknik (/kylning/) där vi erbjuder både frysar, juicedispensrar och kylbänkar.


Utöver kylmontrarna är du kanske i behov av diverse kökshjälpmedel som bistår dig i ditt dagliga arbete. Med en frukt- och grönsaksskärare från Royal Catering blir hackandet av de små vitaminbomberna busenkelt och du spar både tid och kraft. Vi har även stabila konservöppnare, rostfria vagnar, och varmhållningsprodukter, bara för att illustrera vårt breda sortminent av restaurangutrustning.

Många funktioner i en och samma produkt

Att livsmedel hålls kylt på en jämn nivå är essentiellt för en resturangverksamhet. Magsjuka gäster kan vara förödande för en verksamhet, men med en kylmonter från Bartscher har du kommit en ganska bra bit på vägen. Du behöver heller inte bry dig om tråkiga teman som avfrostning – det sköter kylmontern på egen hand.
Med LED-funktionen lyses kylmontern upp och ger ett modernt intryck, samtidigt som produkterna självklart också framhävs mer och ger ett än mer aptitligt utseende. Hyllorna är förställbara och du kan skräddarsy utseendet och på sås sätt maximera din försäljning.


Går du i renoveringstankar? Eller ska du kanske ta steget att starta din egen verksamhet? Ta en titt i vår onlineshop – vi har utöver restaurangutrustning både hantverks- och industriutrustning för både proffs och hobbyfixare. För oss på expondo är det viktigt att kunden erhåller produkter med hög kvalitet och lång livslängd. Därför går alla våra produkter igenom tuffa kontroller och tester under tillverkningsprocessen. När du investerar i våra produkter kan du alltså vara säker på att du får en högkvalitativ vara – och det bästa av allt – till förmånliga priser!

Gör dig själv och firman en tjänst, och ta ett varv i vår onlineshop och finn just den kylmontern du är i behov av!