Lågtemperaturugn

Hitta inspiration på expondos blogg!

En lågtemperaturugn är oumbärlig utrustning för alla som ägnar sig åt professionell catering. De passar perfekt till slow cooking, att värma upp eller hålla mat varm tills det är dags för servering. Värmen når maten från alla håll vilket leder till en skonsam och jämn uppvärmning samt att maten kan stå kvar i ugnen länge efter tillagning utan att du riskerar försämrad smak eller kvalitet. En lågtemperaturugn är ett måste för varje seriös restaurang.

Utrustning i hög kvalitet till professionella kök

Vi erbjuder många olika sorters ugnar till professionella storkök och restauranger. Oavsett vilken nisch din restaurang har finns det högklassig köksutrustning här som kommer att passa just ditt företag. Köp pizzaugnar, med ugnsbottnar i eldfast sten, som gräddar dina pizzor till perfektion,eller varför inte en lågtemperaturugn som tillagar maten till perfektion och tillvaratar alla safter och all smak. Lågtemperaturugnar är också perfekta för att skonsamt värma upp maten.

Våra restaurangugnar håller högsta kvalitet och kommer att vara perfekta för ditt kök. För mångsidiga kök passar en kombiugn, med sina olika funktioner, perfekt för olika sorters matlagning. Testa en varmluftsugn från vårt sortiment, utmärkt för att grädda flera plåtar bröd samtidigt eftersom varmluftsfläktarna cirkulerar värmen jämnt i hela ugnen. Den jämna värmefördelningen gör också att du kan ställa in en lägre temperatur än i en vanlig ugn och på så sätt spara energi. Perfekt tillagad mat och ekonomiskt fördelaktigt för ditt företag. Eller varför inte en lågtemperaturugn för perfekt "slow cooked" kött. Värmen fördelas jämnt från alla håll och maten blir skonsamt tillagad utan att torkas ut. En lågtemperaturugn kan också med fördel användas för att hålla maten varm i väntan på servering eller för att värma upp maten samtidigt som safterna tas tillvara. Oavsett vad du söker kommer du att hitta en ugn i vårt sortiment som passar dina behov perfekt!

Lågtemperaturugn för perfekt tillagat kött

Gör ditt kök komplett med en lågtemperaturugn från Bartscher, ett mångsidigt köksredskap som kan användas till sous vide, att baka, ugnssteka och mycket annat. Eftersom ugnen kan användas till att förvara mat under en lång tid kan den hjälpa din restaurang att maximera sin effektivitet.

Ännu en fördel med en lågtemperaturugn är att den kan placeras var som helst i köket. Då den låga värmen gör att den inte kräver ventilation eller värmeskydd kan du göra det mesta av köksytan du har till ditt förfogande. Ugnens kärntemperaturmätare gör det enkelt att veta när maten är klar, och när maten har nått rätt temperatur kan du använda hold-funktionen som håller maten varm tills det är dags att servera.

Att köpa en lågtemperaturugn är att göra en klok investering i din restaurang. Den kommer att utöka dina möjligheter att laga mat och effektivisera din verksamhet. Att den dessutom kan sänka din energiproduktion är också en stor fördel i sammanhanget.

Beställ en ugn från oss och maximera ditt kök! Vi hoppas att du kommer att känna en ännu större matglädje än tidigare med en professionell lågtemperaturugn i sann toppklass. Vi lämnar tre års garanti och har 100 dagars returrätt om något skulle bli fel.