Trustpilot

Lödkolv

Hitta inspiration på expondos blogg!

Lödning är en mycket gammal förbindningsmetod som kan följas ända tillbaka till Mesopotamien runt 3000-talet f.Kr. Det är nog en av de mest användbara och mångsidiga färdigheter man kan behärska, vilket också är orsaken till att det är lika populärt för hobbyverksamhet som för professionella arbeten. Oavsett om du bygger ett kretskort, reparerar elektronik eller sätter ihop en prototyp kan kvaliteten på lödkolven eller lödverktygen göra stor skillnad på hur slutresultatet blir. Se till att du har maximal kontroll och precision med lödkolvarna från expondo!

Stamo Soldering lödkolvar: hög kvalitet till lågt pris

Åter till några av nyckelorden ovan: maximal kontroll, precision, perfekt slutresultat, och så tillför vi hög kvalitet och attraktiva priser också! Det beskriver vårt sortiment av lödstationer och lödkolvar i korthet.

Lödkolvarna kommer från det tillförlitliga varumärket Stamos Soldering – en tillverkare som lägger stor vikt vid utformningen av sina produkter. Från material till de enskilda funktionerna - varje aspekt är väl genomtänkt och konstruerad för att kunna erbjuda tillförlitliga och hållbara produkter.

Stamos professionella och effektiva lödutrustning består av lödstationer och lödkolvar för lödning och avlödning av olika element samt lödning av ytmonterade komponenter (SMD). Lödkolvarna är baserade på teknisk innovation, modern design och en hög pålitlighet som hjälper både hobbyanvändare och proffs till perfekta lödresultat.

Stamos Soldering tillverkar sina verktyg med kundens önskemål och synpunkter i åtanke. För vem kan uttala sig bäst än den som använder dem i den dagliga verksamheten? Dessutom spelar säkerhet, funktionalitet samt pris och prestanda en stor roll i Stamos Solderings företagspolicy. Andra storsäljare från Stamos hos expondo, utöver deras högklassiga lödutrustning, är till exempel svetsarna och plasmaskärarna. De är tillverkade med tysk kvalitetsstandard som grund och garanterar konsumenten en okomplicerad svetsutrustning och väl investerade pengar för framtiden.

Alltid rätt verktyg för alla sorters arbeten

Den höga kvaliteten på de professionella lödkolvarna från Stamos Soldering säkerställer att de är lämpade inom de mest krävande, professionella områden, samtidigt som det förmånliga priset gör dem till uppskattade redskap även för den privata hobbyarbeten. Behöver du reparera elektriska apparater, löda kretskort, förtenna olika metaller och mycket mer kan du lita på att Stamos lödkolvar hjälper dig att göra jobbet. Stamos lödkolvar kan även svetsa plast, torka färg samt, med rätt spets, avlägsna lim m.m.

Arbetstemperaturen kan ställas in exakt, mellan temperaturerna 100 - 480 °C, beroende på modell. Lödkolvarna är ergonomiskt utformade för att du ska kunna löda bekvämt och exakt. De har generöst tilltagna kabellängder som inte inskränker på rörelsefriheten under arbetet. Lödkolvarna passar till Stamos Soldering lödstationer.

Arbetar du professionellt som hantverkare behöver du rätt utrustning till varje arbetsuppgift. Effektiva maskiner med snabbt utbytbara verktyg och hög effektivitet är ett måste när man använder dem varje dag. Att behöva slösa onödig tid med att krångla med opraktiska redskap känns överflödigt. Du har säker också varit inne på våra sidor med elverktyg, hantverksutrustning eller industriutrustning åtskilliga gånger redan. Men även du som donar eller bygger mycket hemma på hobbynivå kan glädjas över våra produkter, med priser som inte avskräcker att investera i förstklassiga maskiner.

När vi väljer vårt sortiment samarbetar vi med tillverkare med erfarenhet. Målet är att hela tiden höja kvaliteten ett snäpp vid utvecklingen av varje nytt verktyg, elverktyg eller maskin - utan att priset rusar i höjden, förstås. Stamos är en av dessa tillverkare!

Till lödkolvarna finns också en mängd utrustning, som varmluftsmunstycken, lödspetsar, pincetter och förstoringslampor. Söker du reservdelar och tillbehör till din lödutrustning hittar hittar du dem i avdelningen med lödverktyg!