Matvärmare

1 - 24 av 68 produkter

Inga resultat hittades med denna filtrering!
1 från 3

Det finns nog ingen restaurangbesökare som vill få in sin beställda mat kall eller ljummen – och inte heller vill kocken höra att rätterna hen tillagat med inspiration, noggrannhet och omsorg tappar smaken genom att de serveras i för låg temperatur! Ett perfekt tillbehör för att både värma upp maträtter långsamt och hålla dem varma under en längre tid är våra bain marie från Royal Catering. Som våra andra storkökstillbehör och -utrustning är även de tillverkade av förstklassigt bearbetat rostfritt stål av bästa kvalitet och utformade för professionell användning.

 

Alltid varma rätter med en bain marie

Med Royal Caterings bain marie investerar du i en professionell produkt av hög kvalitet men ändå till lågt pris. De elektriska vattenbaden, som är utformade för daglig användning i restauranger, storkök, gatukök eller catering, är enkla att använda. En bain marie består av ett vattenbad med varmt vatten och en eller flera behållare av rostfritt stål. Värmen fördelas jämt på behållarna som värmer upp maträtterna i dem och håller dem varma under en lång tid. Vattnet kan värmas upp till valfri temperatur mellan 50-95 °C. Eftersom vattnet inte når kokpunkten kan inte maträtterna kokas torra eller bränna fast. Temperaturen regleras enkelt och hålls konstant med en helautomatisk termostat på framsidan. Alla våra elektriska bain marie drivs med 230 volt och har 1200 watt effekt.

Behållarna av rostfritt stål finns i olika storlekar och är utformade enligt GN-standard. Till behållarna finns även passande lock. De standardiserade måtten (GN) gör att du inte behöver bekymra dig om att behållarna eller locken kanske inte passar ihop, när du behöver nya tillbehör. Kanske du är intresserad av att direkt beställa en bain marie som praktiskt set? Seten består av ett vattenbad och behållare med passande lock. De finns med varierande antal behållare i olika storlekar – från en till sex st. Naturligtvis erbjuder vi även endast vattenbadet, GN-kärlen samt lock i olika storlekar som enskilda produkter om du redan har tillräckligt GN-behållare eller kanske vill rusta upp din bain marie med nya tillbehör.

Våra bain marie är komplett tillverkade av rostfritt stål, från vattenbadet till GN-behållarna och locken. Rostfritt stål är ett klassiskt material inom restaurangbranschen med många fördelar: rostfritt stål är hygieniskt och enkelt att hålla rent med vanligt diskmedel. Dessutom korroderar det inte. Beroende på modell är våra bain marie även utrustade med en praktisk tappkran för att underlätta att fylla på och tömma dem på vatten.

Professionell varmhållning av maträtter hos expondo

En bain marie är ett mycket praktiskt tillbehör och nästan ett måste för caterings eller dig som till exempel erbjuder bufféer, hotellfrukostar eller liknande. Men expondo erbjuder även andra lösningar för varmhållning av maträtter. En möjlighet är till exempel våra värmemontrar med glasväggar. Förutom att maten behåller sin temperatur ger dessa värmehållare dig även chansen att presentera dina maträtter på ett attraktivt sätt, där kunden kan ”välja med ögat”. På restauranger där maten serveras direkt ur köket är det viktigt att tallrikarna inte är kalla för att anrättningarna inte ska kylas ner även underifrån. Våra praktiska tallriksvärmare håller tallrikarna varma, vilket fördröjer nedkylningen av den tillagade maten. Tallriksvärmarna finns i storlekar som rymmer från 12 till upp till 120 tallrikar. Med en koppvärmare förlorar inte kaffet eller andra värmande drycker (som kanske har tappats upp ur en varmvattensdispenser, chokladdispenser eller glöggvärmare) sin temperatur direkt.

Som du kanske redan har upptäckt är expondo inte bara expert på högkvalitativa industri- och hantverksprodukter eller elverktyg, utan även för professionella restaurangtillbehör har vi vårt eget märke! Vår tillverkare Royal Catering erbjuder produkter där bästa kvalitet i material och tillverkning samspelar med en noggrant genomtänkt och praktisk design - och det till attraktiva priser. Kanske du behöver hela grundutrustningen för din lokal eller bara några enstaka maskiner för att komplettera uppsättningen i köket? Hos expondo hittar du förstklassiga och praktiska tillbehör och inredning till låga priser, tillverkade för att användas dagligen i restauranger, storkök och gatukök. Och du! Frakten bjuder vi alltid på!