Trustpilot
(2) recensioner

Avloppsrensare manuell - 7,5 m

1 490,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10060352

|

Modell: MSW-DRAIN CLEAN 7.6

Lågprisgaranti

Lågt lagersaldo

Skynda dig! Bara ett fåtal varor kvar.

Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. torsdag 2 maj
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


4.5

Baserat på 2 recensioner

Sortera efter :

för 22 dagar sedan Publicerad på Expondo Germany

Högkvalitativ enhet med utmärkta funktioner

Jag kunde jämföra den här enheten med en billigare: högkvalitativt utförande, haptisk och visuellt solid, därför relativt tung, men passar perfekt i handen tack vare det ergonomiskt formade handtaget. Men det mycket speciella är enhetens huvud: Den har tre tumlare, en med en skruv för att låsa den. Detta gör att spiralen slingrar sig fram och tillbaka spiralformigt. Det är just denna funktion som gör den här enheten speciell: vevrörelsen förblir alltid under kontroll och fungerar långsamt men hållbart. Naturligtvis, efter att ha demonterat sifonen kan du trycka på spiralen för hand tills det blir motstånd och sedan arbeta med veven. Med den andra enheten kunde man även klämma fast spiralen med en enkel skruv, men rörelsen var inte lika kontrollerbar och därför under kontroll. Handtaget gled fram och tillbaka och gav inget bra grepp. Jag tycker därför att det relativt höga priset är motiverat. Det är en apparat för hantverkaren och den ambitiösa gör-det-självare. (köper du billigt köper du två gånger...) Obs: Spiralen är inte mässingsfärgad, troligen varmförzinkad som alla andra.

Visa den ursprungliga recensionen

i fjol Publicerad på ManoMano France

Lite dyrare än de andra men verkar mer robust och kvalitativ, huvudet passar bra även i en trädgårdsslang, fjädern bakom verkar robust. Används inte med en borr (över en lång längd verkar detta svårt att hantera med elasticiteten och returmomentet)

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter