Artikel: EX10061671

|

Modell: MSW-CC-M-70

Bilöverdrag - Storlek M

519,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Skonsamt – mjukt nonwoven-tyg förhindrar repor på lacken och förstärkt antennbeklädnad ökar skyddet
  • Kompatibel – täcker bilar från 431 till 508 cm långa säkert och skyddande
  • Perfekt passform – reptåliga öglor och elastisk nedre fåll för fäste
  • Slitstarkt – UV-beständigt material
  • Tillbehör – inklusive en transportväska för platsbesparande förvaring

PRODUKTBESKRIVNING

Bilöverdraget som erbjuder omfattande skydd

När du inte ska använda din bil på länge kan du skydda den från vind och smuts med bilöverdraget från MSW. Bilkapellet sträcks snabbt över karossen, fästs på nolltid och erbjuder ett omfattande skydd för din bil. Lacken förblir fräsch, blank och redo för nästa användningstillfälle, även när den har stått parkerad en längre tid. Ha en härlig åktur!

Lacken förblir blank och glänsande under bilkapellet från MSW

Biltäcket är tillverkat av en mjuk fiberduk med en materialdensitet på 70 g/m² som på ett tillförlitligt sätt håller smuts borta från din bil. Det ovävda tyget är tillräckligt mjukt för att skydda lacken på ett säkert och skonsamt sätt. Det andningsbara materialet har också fördelen att ingen fukt bildas under bilöverdraget. Tyget är också UV-beständigt, en egenskap som ökar dess hållbarhet och förhindrar att överdraget till bil bleknar.

Denna presenning till bil är utformad för fordon med en längd från 431 rill 508 cm. Med reptåliga öglor och en elastisk nedre fåll kan bilöverdraget fästas runt karossen på nolltid. En förstärkning för antennen ökar den skyddande effekten hos bilkapellet. Man kan använda bilöverdraget både sommar och vinter, eller helt enkelt när du vill ställa av din bil under en längre tid.

Bilkapellet levereras i en praktisk transportväska, så att man kan ta fram och lägga undan det snabbt och platsbesparande. Detta innebär att bilöverdraget också kan användas när man reser eller förvara det i garaget.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR