Artikel: EX10062059

|

Modell: MSW-SPP43-075-50

Brunnspump - 4 m³/h - 1000 W - rostfritt stål

4 090,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Bekväm - pålitlig drift tack vare kontrollboxen
  • Effektiv - kraftfull 1000 W motor
  • Snabb pumpning - med 4 m³/h
  • Kraftfull - maximalt transportdjup på 91 m
  • Slitstark - korrosions- och smutsavvisande hölje av rostfritt stål

PRODUKTBESKRIVNING

Hämta det svala vattnet - med fontänpumpen i rostfritt stål

En varm sommardag Du sitter i trädgården och lyssnar på syrsorna som kvittrar. Solen skiner. En förfriskning skulle vara perfekt nu, eller hur? Med brunnspumpen från MSW kan du släcka törsten. Den pumpar enkelt vatten från smala och djupa schakt, brunnar, behållare eller cisterner. Den kraftfulla enheten dyker till ett djup av 91 meter.

Släck din törst med hela 1000 W

Tack vare den effektiva motorn arbetar brunnen med 0 - 2850 varv per minut och ett maximalt flöde på 4 m³/h. Motorn är hermetiskt försluten och därmed skyddad mot tryck och vatten.

Brunnspumpen är lämplig för rent vatten upp till en temperatur på 35 °C - perfekt för dricksvattenförsörjning! Höljet i rostfritt stål är korrosions- och smutsbeständigt. Dessutom klarar den även de högsta påfrestningarna på ett tillförlitligt sätt. Tack vare den 50 meter långa kabeln kan du få färskvatten även från de mest avlägsna brunnarna.

Du kan enkelt och bekvämt styra djupbrunnspumpen med hjälp av en kontrollbox. Dessutom har lådan en överströmsbrytare. Detta skyddar brunnspumpen från skador på ett tillförlitligt sätt.

TEKNISKA DETALJER