Artikel: EX10061646

|

Modell: MSW_AT5E

Hushållsstege - 5 steg - 99,5 cm

1 299,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Säker – 5 breda, halksäkra stegpinnar ger god stabilitet
  • Tålig – hög stabilitet upp till 150 kg
  • Praktisk – enkel att fälla ihop, med låsmekanism
  • Stabil – lätt och ändå robust tack vare aluminium
  • Variabel – praktisk arbetshöjd på 99,5 cm i utfällt tillstånd

PRODUKTBESKRIVNING

Hushållsstege med fem steg

Hushållsstegen MSW_AT5E från MSW är en extra lätt och vikbar stege i aluminium som passar perfekt för användning i verkstaden eller hemma. Hushållsstegen har 5 steg varför den passar perfekt för olika hantverks-, reparations- och målningsarbeten. Aluminiumstegen levereras komplett monterad och kan användas direkt! Hushållsstegen från MSW passar perfekt för användning inom hantverksföretag eller på kontor, liksom för trädgården eller hemma i garaget.

Stabilitet, säkerhet och flexibilitet!

Aluminiumstegen erbjuder en hög nivå av stabilitet och säkerhet. Tack vare ett praktiskt lås kan stegen låsas ordentligt i sitt A-formade läge så att den alltid står stabilt under användning så att man kan gå upp och ner säkert och bekvämt. Hushållsstegen har en hög lastkapacitet på upp till 150 kg.

Aluminiumstegen har 5 stabila steg som är halksäkra och extra fixerade i sina förankringar för säker upp- och nedstigning. Tack vare de extra breda stegpinnarna och den rymliga arbetsplattformen står man alltid säkert och bekvämt på aluminiumstegen. 

Denna hushållsstege har en extra robust och korrosionsbeständig konstruktion av aluminium, och har därför en mycket lång livslängd. Aluminium är dessutom mycket lätt och enkelt att rengöra och underhålla. 

TEKNISKA DETALJER