Nyheter

Artikel: EX10062405

|

Modell: MSW-POWER 600A

Kraftstation inkl solpanel - 4 x USB - Snabbladdning 18 W - 1 x USB C - 5 x DC - AC 100 - 240 V, 200/300 W

7 690,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Kompatibel - 4 USB-portar, 1 USB-C-port, 5 DC- och 1 AC-port
  • kraftfullt - högkvalitativt litiumjonbatteri med en kapacitet på 220 Wh laddas via en strömförsörjningsenhet eller solceller (ingår ej).
  • praktiskt – inklusive en vikbar solpanel för kostnadseffektiv och mobil laddning av batteriet
  • Säker - Ger skydd mot kortslutning, för hög ström eller spänning, överbelastning, överhettning och underspänning
  • Tydlig – LCD-display ger en översikt över USB-, DC- och AC-utgångarna, DC-ingången och batterinivån

PRODUKTBESKRIVNING

Den flexibla kraftstationen med solpanel och USB, USB-C, DC och AC-anslutningar

Vilken elektrisk enhet har du? MSWs kraftverk har rätt anslutning för att ladda den. Oavsett om det är USB, USB-C, DC eller AC, kraftpaketet förser din enhet pålitligt med likström eller växelström via vilken anslutning som helst. Oavsett om du är på camping eller som nödström, kan du använda det kraftfulla batteriet flexibelt som strömkälla. Använd den medföljande solpanelen för att ladda var du än är. Och om det är mörkt, använd den integrerade LED-ficklampan på kraftstationen som ljuskälla eller ficklampa.

För på språng: den bärbara kraftstationen från MSW

Dina elektriska enheter är alltid väl anslutna till kraftverket. Du använder tre USB-portar för att ladda dina enheter normalt, en USB-port erbjuder dig en snabbladdningsfunktion med 5 - 9 V och max 18 W. En kraftfull USB-C-port med 5 eller 9 V finns också. Eller använd de fem 3,5 mm DC-kontakterna, som levererar maximalt 15 A vid en spänning på 9 - 12,6 V. Men du kan också använda AC-anslutningen med en spänning på 110 - 240 V och en uteffekt på 200/300 W var som helst i världen. 

Det högkvalitativa litiumjonbatteriet med en kapacitet på 222 Wh inuti nätaggregatet ger dig den kraft du behöver för dina enheter. Du laddar den via en nätadapter eller använder solpanelen för att få tillbaka batteriets prestanda till 100 %. Du kan använda LCD-displayen för att när som helst ta reda på laddningsstatus och laddningseffekten för utgångarna och ställa in alla parametrar. Solpanelen består av 4 delar som du enkelt kan transportera när den är ihopfälld. Var och en erbjuder 30 W (18 V /1,67 A) ström och du ansluter dem via 3 USB-utgångar (2 x 5 V, 3 A; 1 x Quick Charge 12 V, 2 A) eller en DC-utgång (18 V / 5 A) ) med kraftverket eller andra enheter. 

Det litiumjonbatteri som används är underhållsfritt, säkert och miljövänligt. Användningen av den bärbara kraftstationen görs ännu säkrare genom den smarta över- och underlasthanteringen, som skyddar enheten mot kortslutning, över- och underström, överspänning och underspänning samt mot överbelastning och överhettning. 

TEKNISKA DETALJER