Spänningsomvandlare - 800 W

Artikelnr.: EX10060773 / Modell: MSW-CPI800MS

Spänningsomvandlare - 800 W

 • Artikelnr.: EX10060773
 • Modell: MSW-CPI800MS
 • I sortimentet sedan: 2018
 
 
 
626,40 SEK  

Priser inkl. moms och frakt*

Betala i upp till 24 delbetalningar av 28,67 SEK med Klarna

Läs mer

Den här artikeln är inte tillgänglig just nu!

Spänningsomvandlare - 800 W

Highlights

 • Hög effektivitet på 90 % samt 800 watt effekt
 • Garanterat snabb laddning av olika elektriska apparater
 • Hög säkerhetsstandard och modernt kylsystem
 • Kompakt design för mobil drift
 • Inklusive batterikabel med klämmor

Keyfacts

Spänningsomvandlare - 800 W

Spänningsomvandlaren MSW-CPI800MS från MSW är en professionell inverter med modifierad sinusvåg som omvandlar likström till växelström. Likströmsgeneratorer, som till exempel bil- eller solbatterier, kan anslutas till denna omvandlare för att förse en hel rad elektriska apparater, stora som små, med växelström. Den är perfekt för mobil användning med ett fordon, på semestern eller campingplatser.

Konverterar likström till växelström - även via cigarettändaren i bilen

 

Tack den särskilt höga effektiviteten på över 90 % kan en mängd olika elektroniska apparater som behöver upp till 800 watt för driften anslutas till strömtransformatorn. Hushållsapparater, musikanläggningar, elektriska verktyg och medicinsk räddningsutrustning med mera som inte behöver mer än 800 watt kan förses med ström. Spänningsomvandlaren erbjuder därmed en nästan universell lösning för strömtillförsel med växelström.

 

Spänningsomvandlaren har en modern USB-port där många olika elektriska enheter med 5 volt och 2,4 ampere kan laddas snabbt. Framför allt moderna enheter som bärbara datorer, surfplattor eller smartphones kan enkelt och bekvämt förses med ström genom USB-porten. Spara tid och besvär med den moderna strömtransformatorn från MSW.

 

Med spänningsomvandlaren från MSW får du en ytterst säker inverter: den är utrustad med ett praktiskt överhettningsskydd, skydd mot över- och underspänning, kortslutningsskydd och överbelastningsskydd. En automatisk och temperaturstyrd kylfläkt upprätthåller en optimala driftstemperatur hos spänningsomvandlaren under drift. På så sätt kan du alltid använda spänningsomvandlaren säkert med olika enheter och vara säker att de är skyddade mot skador.

 

För att strömtillförseln ska kunna kontrolleras med en snabb blick har spänningsomvandlaren tre olika LED-indikatorer som visar aktuell status: Den aktiva strömutgången indikerar att den elektriska enheten som ska laddas är korrekt ansluten till omvandlaren, den aktiva strömingången indikerar korrekt anslutning till strömkällan och felmeddelandet visar eventuella störningar. Spänningsomvandlaren är försedd med alla säkerhetsåtgärder som behövs för skyddsklass II. Den har en dubbelisolering och har därmed dubbelt skydd mot skador och elektriska stötar.

 

Vill du ansluta den direkt till bilbatteriet medföljer en batterikabel med klämmor i uppsättningen. Som en mobil strömkälla för växelström erbjuder spänningsomvandlaren därför två flexibla lösningar i en.

 

Spänningsomvandlaren är praktiskt utformad med kompakta mått och en låg vikt. Den platssparande omvandlaren är särskilt flexibel att transportera och kan tas med på semestern, affärsresor eller på campingplatser. Denna spänningsomvandlare säkerställer att du har tillgång till växelström överallt.

Modell
MSW-CPI800MS
Artikelnummer
10060773
Skick
ny
Max. kontinuerlig effekt
800 W
Toppvärde
1600 W
Vågform
modifierad sinusvåg
Tomgångsström
~ 0,5 A
Utspänning
AC ~ 230 V
UtgångsfrekvensMax. utetemperatur
~ 50 Hz
Max. utetemperatur
~ 65 ºC
Max. strömeffektivitet
> 90 %
Ingångsspänning
DC 12 V
Avstängning underspänning                      
10 V
Överspänning
16 V (avstängning utgång)
Kylsystem
fläkt
Kabelns längd
54 cm
Säkerhetsklass
II
Mått (lxbxh)
25,6 x 10,6 x 5,5 cm
Vikt
0,75 kg
Försändelsemått (lxbxh)
32 x 14,5 x 11 cm
Försändelsevikt
1,1 kg

Hej, kan jag använda den för en Playstation?

Om Playstation drivs med mindre än 300 watt fungerar det.

Vad menas med utgående växelström?

Växelström består av en modifierad sinusformad kurva och är lämplig för de flesta elektriska enheter.

 • Spänningsomvandlare MSW-CPI800MS
 • Batterikabel och klämmor
 • Bruksanvisning