Takskjutport med motor - 2.500 x 2.125 mm - svart valnöt - 800 N

Artikelnr.: EX18000348 / Modell: GD2500 black walnut SET

Takskjutport med motor - 2.500 x 2.125 mm - svart valnöt - 800 N

 • Artikelnr.: EX18000348
 • Modell: GD2500 black walnut SET
 • I sortimentet sedan: 2019
 
 
 
9 674,78 SEK  

Priser inkl. moms och frakt*

Betala i upp till 24 delbetalningar av 442,99 SEK med Klarna

Läs mer

Den här artikeln är inte tillgänglig just nu!

Takskjutport med motor - 2,500 x 2,125 mm - svart valnöt - 800 N

Takskjutporten med motor GD2500 black walnut SET från MSW är den optimala lösningen när du vill använda platsen i ditt garage till fullo. Porten består av stora, enskilda delar, även kallade sektioner. Dessa är förbundna genom förzinkade gångjärn och tar inte upp något svängområde. Tack vare den elektriska motorn GD-800, som medföljer i leveransen, öppnas och stängs sektionsportarna automatiskt utefter önskemål som anges via en fjärrkontroll. Garagedörrarna ur expondos utbud av hantverksutrustning utmärker sig genom stabilitet och robusthet, samt via imponerande värmeisolering.  

Platssparande och utmärkt isolering

 

Takskjutsporten har dimensionerna 2500 x 2125 millimeter och består av fyra individuella sektioner. Dessa är 535 mm höga och 40 mm starka vardera. När porten öppnas skjuts de enskilda sektionerna upp tack vare fjäderspänningen. Detta ger fördelen att porten öppnas utan att den svänger ut. Utrymmet i garaget används därför optimalt. Huvudfördelen med takskjutsporten i jämförelse med vanliga garaportar är att nästan hela garageingångens bredd och höjd är fri.

 

Garageportar utsätts för många olika väderpåfrestningar. På grund av detta lades mycket vikt vid materialvalet vid tillverkningen av portarna. De valda materialen utmärker sig genom hög stabilitet och robusthet. Plastpanelerna har förstärkts med förzinkade stålplattor och skyddande ytbeläggning. Därmed är takskjutsporten väldigt robust och hållbar mot oväder.

 

För att hålla ernergiförbruk och relaterade kostnader på en låg nivå har panelen värme- och ljudisolering av polyreutan. På så vis flyr inte värmen ut, utan stannar istället i garaget. Samtidigt stannar kall luft utanför. Utöver det skyddar garageporten mot motor mot fuktighet, vind, snö, UV-strålar, samt mot oljud.

Extra tät – isolering av bästa kvalitet

 

För att skydda bättre från väder och vind har takskjutsporten slitstarka tätningar på sidorna och i nedre kanten. Tätningarna på sidan ger optimalt skydd och isolering. Förseglingen på garageportens undersida anpassar elastiskt till eventuella ojämnheter i golvet, vilket ger bästa möjliga skydd mot kyla, fukt och kalldrag.

 

Takskjutsporten har robusta skenor och gångjärn av galvaniserat stål. Tillsammans med hjul av hållbar plast garanteras lång livslängd även vid daglig användning. Eftersom rullarna arbetar med väldigt lite motstånd är porten väldigt tyst. Porten har kedjedrift, vilken är en extremt lätt konstruktion, samtidigt som den är mycket hållbar och stabil.

 

Täckplattor på gångjärn och sidopaneler minimerar skaderisken. Förutom hög säkerhet och skydd mot obehörig öppning av porten läggs även stor vikt vid modern design. Materialet och designen ger ditt garage ett högkvalitativt utseende med en tillbakadragen, men stilfull, design.

Bekvämt öppnande och stängande via fjärrkontroll

 

Med den elektroniska takskjutsporten GD-800 från MSW kan du styra din garageport med en automatisk motor. Den högkvalitativa motorn erbjuder en hög nivå av komfort, säkerhet och är även mycket tidssparande. Den lågmälda garageportsmotorn utmärker sig genom effektstarka 250 Watt och möjliggör en dragkraft på 800 Newton, samt en hastighet på 16 centimeter per sekund. På grund av de robusta och högkvalitativa skenorna av galvaniserat stål stängs och öppnas garageporten på ett tyst och lugnt vis.

 

Med takskjutport-setet får du en produkt, som inte bara representerar den allra senaste tekniken, utan som även är uttalat säker. En Auto-Stopp-Funktion möjliggör att motorn inom loppet av en sekund stannar och åker tillbaka. Detta för att skydda när porten stöter på hinder. Utöver det tillhandahåller garageportsmotorn en nödregulator, som används om porten, vid nödfall, behöver kunna öppnas utan fjärrkontroll. De två inkluderade fjärrkontrollerna har en räckvidd på upp till 30 meter, vilket möjliggör en bekväm manövrering av porten från bilsätet.

 

Highlights

 • Platssparande portöppning med lågt svängområde på grund av design med fyra sektioner
 • Värme- och ljudskydd tack vare isolerande skikt av polyuretan
 • Elegant design i nyansen svart valnöt med träfiber, passar in i nästan alla omgivningar
 • 800 N för öppnande och stängande utan sladdar med en drifthastighet på 16 cm/s
 • Två separata fjärrkontroller
 • LED-lampor för komfort och säkerhet

Nyckelfakta

Modell
GD2500 black walnut SET
Artikelnummer
18000348
Artikelstatus
Ny
Takskjutport GD2500 black walnut
Storlek portöppning
2,500 x 2,125 mm
Storlek panel
2,550 x 2,140 mm
Färg
Svart valnöt
Yta
Träfiber
Panelens höjd
535 mm
Panelens tjocklek
40 mm
Material isolering
Polyuretan
Material skenor
Stål, galvaniserat
Garageportsmotor GD-800
Spänning / frekvens
230 V / 50 Hz
Effekt
250 W
Stand-by-drift
< 4 W
Dragkraft
800 N
Drivremstyp
Kuggrem
Spänning motor
24 V
Drifthastighet
16 cm/s
Sändningsfrekvens fjärrkontroll
433,92 MHz
Räckvidd fjärrkontroll
30 m
Antal fjärrkontroller
2
Automatisk belysning
Ja
Auto-Stopp-Funktion
Ja
Mått (lxbxh)
0 x 0 x 0 cm
Vikt
84,3 kg
Leveransmått (lxbxh)
257 x 59 x 17 cm
Leveransvikt
90 kg

Finns det en sensor som förhindrar att föremål eller människor skadas vid stängningen av porten?

Ja, motorn har en sensor som automatiskt stoppar processen om ett hinder befinner sig i porten.

Måste jag köpa ytterligare delar för att montera fast garagedörren?

Nej, alla delar är inkluderade i setet.

Jag letar efter en garageport med bra isolering. Min aktuella port är inte isolerad, vilket gör att mina uppvärmningskostnader är väldigt höga. Skulle denna takskjutport för garage kunna vara en lösning problemet?

Ja, garageporten med motor består av flertalet skikt. Dessa olika skikt är utrustade med förstklassig ljud- och värmeisolering. Den slitstarka isoleringen skyddar mot både vind och oväder. Med denna takskjutport befinner du dig alltid på den varma sidan och sparar därmed elkostnader.

Takskjutport GD2500 black walnut

 • Monteringstillbehör

Garageportsmotor GD-800

 • 2 fjärrkontroller
 • Monteringsmaterial
 • Skenor med plastband
 • Bruksanvisning

Bli den första att skriva en produktrecensionLämna en recension
Omdömen publiceras efter granskning.

Fält markerade med * är obligatoriska.