Multiugn

De olika formerna av multiugn vi har i sortiment är särskilt utvecklade för användning professionellt inom flera olika områden som till exempel restauranger, bufféer och hotell. Våra multiugnar finns med olika antal grillytor och kan dessutom enkelt varieras mellan olika temperaturer vilket gör att de även kan användas för varmhållning vid till exempel catering. Bekanta dig med vårt sortiment och beställ din nya bordsgrill från oss på Expondo redan idag!

Multiugnar för professionell användning

Vår utrustning av restaurang spisar är tillverkad för användning inom flera olika yrkesområden. Expondo erbjuder bra varor och utrustning från olika tillverkare som exempelvis Bartscher. I sortimentet finns till exempel en multiugn som kan kombineras med till exempel wokpannor. Här finns också grillpannor och olika tillbehör till den grill eller ugn man köper. I vårt sortiment finns också sidohyllor som gör förvaring vid grillen enklare.

All vår grillutrustning är skapad av material med hög kvalitet och den uppfyller mycket höga krav både kvalitativt och hållbarhetsmässigt. Vår multiugn garanterar att man inte behöver man oroa sig för att elkopplingen eller gasolen ska sluta fungera, eller för att restaurangugnar inte ska göra maten varm. Alla våra multiugnar kommer från välkända leverantörer som till exempel Bartscher. Vi vågar lova att varje kök kommer få användning av dessa mycket hållbara och tåliga maskiner samt övrig utrustning. Om köket behöver ett nytt stekbord el för att göra laga mat och få en bra stekyta finns det här. När man är anställd kan man känna sig säker på att utrustningen fungerar för arbetet. Här erbjuds en induktionswok, stekbord gasol och övrig utrustning till kök inom flera områden till konkurrenskraftiga priser. Det spelar ingen roll om du behöver ett bra stativ för kombiugn, en bra stekhäll, en fettpanna eller ett grillgaller. Du kommer hitta det här - allt av högsta kvalitet.

Multiugn för riktiga gourmeter

Vi erbjuder en multiugn som verkligen uppfyller kundernas önskemål. De erbjuds till attraktiva och mycket konkurrenskraftiga priser. Genom detta är alla produkter i vårt sortiment fullt möjliga att köpa in både för stora och små kök som behöver smarta lösningar av bra kvalitet.

En multiugn kan användas i olika kök, och tack vare sin justerbara höjd är de väl lämpade för kök med mycket personal. Med smarta och innovativa idéer har tillverkarna av våra grillar och ugnar klarat att skapa produkter med hög uppfyllelse av de behov kunderna har, och genom en effektiviserad process för tillverkning kan priserna hållas nere. Har du blivit mer nyfiken på våra multiugnar? Ta en titt på dem genom att utforska kategorin. Här finns utrustning som passar flera storkök.

Oavsett vilken sorts multiugn man är ute efter kan man vara säker helt på att det man behöver finns här. Som en tillförlitlig partner i hela processen för inköp fungerar Expondo som så att man som kund kan få fantastisk support och kundservice med bra kännedom om de varor som säljs.

Lägg en order på din nya multiugn redan idag från oss på Expondo! Med stor kunskap inom områden som utrustning för restaurang, industriutrustning och hantverksutrustning kan man som köpare känna sig säker på att man gör en bra affär. Gör en beställning av multiugn idag och få den helt gratis levererad till köksdörren!