B-sortiment
När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.

Artikel: EX20040497

|

Modell: PHYSA FR-6

Andrahandssortering Benstöd för fotvård - 24 x 22 cm - Svart

679,00 kr 849,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Bekvämt – rymligt benstöd med måtten 24 x 22 cm och en tjocklek på 6,5 cm
  • Passande – höjden kan justeras mellan 470–670 mm
  • Stabilt – extremt tåligt med 80 kg lastkapacitet
  • Lättskött – fodral av syntetiskt läder (PVC)
  • Stilrent – modern design i svart

PRODUKTBESKRIVNING

Vackra fötter tack vare benstödet för fotvård

Erbjud dina kunder maximal bekvämlighet med det kompakta benstödet för fotvård från physa. Fotstödet kan justeras i höjd och den mycket stabila konstruktionen av stål, syntetiskt läder och skum gör denna produkt till en pålitlig hjälp inom kosmetika, fotvård, nagel- eller tatueringsstudior, men också i skönhetssalonger, i spa- och friskvårdsanläggningar eller hemma. Detta benstöd kombinerar komfort, funktion och stabilitet och ger en avslappnad arbetsatmosfär under fotbehandling.

Det bekväma benstödet från physa

Dynan på detta bekväma benstöd för fotvård har ett ytmått på 24 x 22 cm. Stoppningen består av en högkvalitativ, mjuk skumfyllning som har ett överdrag av konstläder. Kundens ben vilar alltid bekvämt på benstödet, även under längre behandlingar.

Den enkla och smidiga höjdjusteringen på 470–670 mm underlättar arbete eller behandling i studion eller skönhetssalongen. För att justera höjden på benstödet räcker det med att lossa skruvhuvudet under stödet, välja önskad höjd och sedan dra åt skruvhuvudet igen.

Användningen av högkvalitativa material som stål och syntetiskt läder samt den robusta konstruktionen säkerställer lång livslängd och hållbarhet, även vid daglig användning. Benstödet är mycket stabilt och har en maximal lastkapacitet på upp till 80 kg. Den halkfria gummibeläggningen på fötterna ger benstödet en hög stabilitet och ser till att det står säkert.

Tack vare den syntetiska läderklädseln är benstödet för fotvård mycket tåligt och samtidigt lätt att rengöra och underhålla. Dessutom är klädseln vätske- och dammavvisande, vilket är en stor fördel jämfört med konventionella tygöverdrag. Den svarta konstläderklädseln och den svartlackerade ramen ger ett stilrent och elegant intryck – en perfekt blandning av ett tilltalande yttre och ett professionellt arbetsredskap.

TEKNISKA DETALJER