B-sortiment
När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.

Artikel: EX20040403

|

Modell: PHY-24NM-5

Andrahandssortering Massagekudde för nacke - Beige - Värmefunktion

519,00 kr 629,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Avkopplande – lindrar stress och spänningar i nacke och axlar
  • Effektiv – åtta massagehuvuden för en avslappnande massage
  • Värmefunktion – uppvärmningsfunktionen ökar den avslappnande effekten
  • Bekväm – optimal passform och låg vikt
  • Mobil – perfekt för resor, inklusive biladapter

PRODUKTBESKRIVNING

Med massagekudden för nacke kan du slappna av både hemma och på språng

Ensidig belastning, till exempel vid arbete vid datorn eller efter långa bilresor, leder ofta till att nacken blir spänd. Då är det bra när ett botemedel finns nära till hands! Massagekudden PHY-24NM-5 från physa ökar välbefinnandet och hjälper dig att slappna av när du behöver det som mest.

Hälsa & Wellness: Djup avkoppling med massageapparat för nacke från physa

Nackmassagekudden i beige lindrar inte bara spänningar utan har också en lugnande och stressavlastande effekt. Massagekudden för nacke är mycket lätt att använda och kan användas för att öka det allmänna välbefinnandet i nack- och axelområdet eller för att motverka specifika spänningar.

Börja med att aktivera de åtta massagehuvudena, som är jämnt fördelade i nackmassagekudden och som mjukar upp dina muskler med sköna roterande rörelser. Beroende på dina behov kan du ändra rotationsriktningen med ett knapptryck och därmed göra din massage ännu mer balanserad. Alla muskler i nack- och axelområdet mjukas försiktigt upp tills spänningen har släppt.

Man kan även aktivera värmefunktionen med en annan knapp. Värmen stöder massagen och hjälper till att mjuka upp musklerna effektivt. Dessutom ökar den extra energitillförseln det allmänna välbefinnandet och ger en varaktig avslappnande effekt. Slappna av i nacken och förbättra din hälsa med en skön nackmassage!

Den kompakta och praktiska designen gör massageapparaten för nacke idealisk för användning på kontoret eller på resande fot. Du behöver bara placera enheten runt halsen eller på axeln för att få en skön nackmassage. Massagekudden levereras med en adapter för strömanslutning i bilen, så att du enkelt kan använda massagekudden för avkoppling vid en kort paus under bilresan. Vid behov kan det lättskötta materialet rengöras utan problem.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR