På rea

Artikel: EX10040459

|

Modell: PHYSA PAU BLACK

Massagerulle - Halvrulle - Svart

349,00 kr 399,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Mångsidig – massagerulle för balansövningar eller som stretchrulle, som fascia-, nack- eller knärulle, som tillbehör för massage för att lindra spänningar och ömma muskler
  • Bekväm – ergonomisk form och behagligt mjuk stoppning som inte ger efter för mycket
  • Hygienisk – lätt att rengöra tack vare det släta och smutsresistenta överdraget
  • Praktisk – med bärhandtag för enkel transport
  • Hållbar – tack vare resistenta material och högklassig bearbetning

PRODUKTBESKRIVNING

Träning, avkoppling & stretching med massagerullen från physa

Massagerullen PHYSA PAU BLACK kan användas universellt: Den kan fungera som en vilo-, nack- eller knärulle, den säkerställer en bekväm position under massage, lindrar effektivt spänningar och ömma muskler och är ett idealiskt träningsredskap för balans- och fasciaövningar. Dess mångsidighet gör massagerullen till ett idealiskt hjälpmedel i massagesalonger, fitnesstudior, rehabiliteringskliniker eller för träning och avkoppling hemma.

Sport och hälsa i fokus med en massagerulle för rygg

Den universella användbarheten hos denna halvrunda massagerulle för rygg garanteras av den stabila, formbeständiga fyllningen, som anpassar sig till kroppen på ett behagligt sätt utan att ge efter för mycket. Massagerullen har en slät yta i subtilt svart som känns skön mot huden under användning, och kan även enkelt rengöras med en mjuk trasa och ett milt rengöringsmedel.

Massagerullen har en hållbar fyllning, en hygienisk yta av PVC samt noggrann bearbetning som tillsammans garanterar en lång livslängd. Massagerullen kan dessutom enkelt transporteras tack vare ett handtag på en av kortsidorna. Massagerullen för rygg är ett populärt redskap för träning och massage inom Hälsa & skönhet, och ger dig garanterat avkoppling.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR