(5) Recensioner

Artikel: EX10040368

|

Modell: PHY-CMS-13 SILVER

Sminkspegel med belysning - Utan ram - 14 LED-lampor - Rektangulär - Högtalare

4 090,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Ljus – 14 jämnt arrangerade lampor med en strålvinkel på 120° ger en perfekt belysning
  • Miljövänlig – energibesparande och hållbara LED-lampor med en effekt på 3 W och en driftstid på upp till 10 000 timmar
  • Dimbar – naturligt, starkt ljus med en ljusfärg på 6400 K och ett färgåtergivningsindex på CRI 80
  • Mångsidig – integrerad bluetooth-speaker samt eluttag och USB-port för anslutning eller laddning av elektriska enheter
  • Enkel – enkel montering med stativ eller väggmontering
  • Snygg – den eleganta teaterspegeln utstrålar en riktig Hollywood-känsla

PRODUKTBESKRIVNING

Smink dig som en stjärna med den snygga Hollywoodspegeln!

I sminkspegeln med belysning PHY-CMS-13 SILVER från physa kan du alltid känna dig glamorös. Vare sig det är i skönhetssalongen, hos frisören, bakom scenen eller i sovrummet hemma: den rektangulära sminkspegeln med lampor garanterar den bästa överblicken över smink, frisyr och outfit. Dessutom är den eleganta teaterspegeln inte bara en riktig blickfångare, den garanterar också perfekt upplysta selfies efter styling.

Make-up-spegeln med belysning från physa ger äkta glamoureffekt

14 lampor är integrerade i den ramlösa spegelytan, var och en med en styrka på 3 W som ger ett jämnt ljus. Med en ljusfärg på 6400 K kommer det alstrade ljuset mycket nära färgtemperaturen på solens strålar, vilket ger dig ett naturligt ljus när du applicerar makeup eller frisyr.

De energibesparande LED-lamporna ingår i leveransen och har en driftstid på upp till 10 000 timmar. Lamporna har en låg temperaturutveckling och UV-strålning, vilket garanterar säkerhet vid användning. Sminkspegeln med lampor är utrustad med en touchdisplay för inställning av ljusstyrka, som alltid skapar en behaglig ljusatmosfär.

Praktiskt: För att använda elektriska apparater som hårtorkar, plattång eller rakknivar, finns ett uttag integrerat i spegelns hölje av polerat rostfritt stål. Du kan också ladda din smartphone eller surfplatta inom räckhåll med den extra USB-porten, så att du enkelt och bekvämt har tillgång till mobilen när du sitter vid spegeln. Som en extra specialfunktion kan spegeln även spela din favoritmusik från din enhet tack vare Bluetooth-högtalaren. Volymen kan styras via pekskärmen på spegelytan.

Sminkspegeln med belysning har en stabil bas som garanterar att den står säkert på vilken plan yta som helst. Du är därmed inte bunden till en och samma plats och kan också ta med sminkspegeln till kunden eller evenemangsplatsen och placera den där du behöver. Du kan också montera spegeln permanent på en vägg. Så snart sminkspegeln med belysning slås på tar det mindre än en halv sekund innan den når sin fulla ljusstyrka.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 5 recensioner

08.02.2023

En tant que photographe, j'attendais ce miroir depuis très très longtemps ... et enfin, il est arrivé à mon studio, mes clientes en sont folles ... juste parfait, la lumière, la grande surface, le son ... tout est incroyable !!!

08.02.2023

Very fast delivery. Excellent product. Easy to assemble and very happy with quality and standard.

08.02.2023

Fikk speilet mitt igår og det er det perfekte sminkespeilet jeg har lett etter i flere år. Den er utrolig fin og fungerer akkurat som den skal. Ingen feil eller skade på varen og rask levering. Helt fantastisk!

08.02.2023

Det er den mest perfekte speilet jeg noen gang har eid og er drømmespeilet. Rask levering og ingen skader på den. Helt perfekt! Kjøp via klarna.

08.02.2023

Vi har det siste året kjøpt to sminkespeil til våre tenåringer. Vi er veldig fornøyd med produktene, og veldig fornøyd med firmaets kundeservice. Anbefaler! :-)