Nyheter

Artikel: EX10040679

|

Modell: PHY- UC_02

Ultraljudstvätt - 1,2 l - 70 W - Timer

1 299,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Grundlig – ultraljudsgenerator på 70 W och en ultraljudsfrekvens på 40 kHz löser effektivt upp föroreningar
  • Kompakt – avtagbar rengöringstank med en kapacitet på 1,2 l på en säker bas
  • Exakt – rengöringstiden ställs in i fem steg via en timer, degas-funktionen ökar vattenkvaliteten
  • Lättskött – behållare av rostfritt stål (304) och hölje av plast för snabb rengöring
  • Överskådlig – alla värden ställs enkelt in via kontrollpanelen med LED-display
  • Mångsidig – rengör smycken, ädelstenar, tandproteser, laboratorieverktyg, metalldelar, mynt eller glasögon

PRODUKTBESKRIVNING

Ultraljudstvätt från physa som gör det glänsande rent

Vill du rengöra smycken, ädelstenar, mynt eller glasögon på ett noggrant, men samtidigt skonsamt, sätt? Eller utrustning från din skönhetssalong? Då kan du använda kraften av kavitation med detta ultraljudsbad från physa! Den kompakta enheten är idealisk för mindre föremål och använder en väl beprövad rengöringsprocess som även används i laboratorier eller i industrin för högkänsliga instrument, verktyg för filigranteknik eller enskilda mekaniska eller elektroniska delar. Men ultraljudsrengörare blir också allt vanligare i privata hushåll.

Ultraljudsbad med rengörande vibrationer

Med en ultraljudsfrekvens på 40 kHz kan du ta bort smuts från ytor precis lika effektivt som från springor och fördjupningar. Ultraljudet genererar fenomenet "kavitation", där små bubblor utvecklar en rengörande effekt på ytorna. Med degas-funktionen frigör du rengöringsvätskan från bundna gaser som begränsar ultraljudets rengöringseffekt. För rengöring placerar du helt enkelt föremålen i en korg, som du placerar i behållaren med innermåtten 17 x 13 x 6.5 cm. För enkel hantering, ta av behållaren från den stabila basen och bär den med de två handtagen. Beroende på vilken sorts nedsmutsning det gäller och hur djupt den sitter, väljer du en passande tid på upp till 8 minuter på timern. Behandlingen för en rengöring tar alltså inte lång tid.

Denna kompakta ultraljuds-tvätt kommer väl till användning hos varje juvelerare, skönhetssalong eller urmakare. De släta ytorna på den rostfria behållaren och plasthöljet kan rengöras på bara några få enkla steg. Ultraljudsrengöringen inger därför ett rent intryck, precis som de rengjorda föremålen. Detta är en riktigt bra tjänst att kunna erbjuda dina kunder!

TEKNISKA DETALJER