Planslipar

Med en bra planslip kan du på ett snabbt och effektivt sätt slipa ytor plana och till önskad finish. För proffs är planslipen ett oumbärligt verktyg för bearbetning av material som trä, sten och i vissa fall metall. En planslip ur vårt sortiment har genomgående mycket god effekt och en generös kabellängd som ger dig stor frihet i ditt arbete. Beställ din slipmaskin redan idag och gör dina kommande sliparbeten enkla och snabbt avklarade.

Kraftfull slipmaskin för proffs

Med en ordentlig planslip underlättas många viktiga arbeten som seriösa hantverkare tar sig an i skiftande miljöer. Oavsett om du ska renovera en gammal möbel eller putsa upp ett slitet golv kommer planslipen att kunna bespara dig mycket svett och möda. Om du avser att använda slipmaskinen för metallarbeten, kan den med fördel kombineras med en satineringsmaskin när verklig högglans önskas.

Planslipar från respekterade tillverkare som MSW Motor Technics tillhör marknadens mest allsidiga slipmaskiner. De ger dig en snabb och effektiv nedslipning av ditt arbetsämne, utan att du behöver kladda med vatten som vid användning av en våtslipmaskin. För att ytterligare underlätta arbetet kan du välja en planslip som är utrustad med en adapter för dammsugare. Genom att koppla samman en dammsugare med din slipmaskin kan du minimera mängden damm som yr runt vid slipning. Oavsett om du arbetar hos en kund eller i en egen verkstad är det alltid en fördel att kunna minska städbehovet. Tack vare slipytans form är planslipen ett idealiskt verktyg för att komma åt att slipa i räta hörn. Dessa är notoriskt svåråtkomliga när du använder slippapper för hand. Tack vare planslipens oscillerande rörelser, behöver du bara placera slipytan i det hörn du vill slipa och låta maskinen göra jobbet. Maskinens imponerande hastighet förvandlar en annars tidskrävande uppgift till en snabbt avklarad syssla.

En planslip är ett måste i verktygsförrådet

En planslip är på många sätt den elektriska motsvarigheten till äldre tiders trähyvlar. En av de stora fördelarna med planslipen är inte endast att elektriciteten står för energiutvecklingen, utan att den dessutom är mer allsidig. Idag kan hanterkare som bekant inte strikt hålla sig till att bara bearbeta trä.

Med en planslip kan du alltså bearbeta sten och metall lika gärna som trä. Ett slippapper av god kvalitet biter väl på aluminium, järn och stål. Du kan använda verktyget för borttagning av rost och gammal färg lika gärna som för att arbeta fram en attraktiv finish. Olika typer av finjusteringar vid stenläggning är också fullt möjliga att genomföra med våra högpresterande slipmaskiner. Fula kanter som skapas när sten knackas och klyvs kan snabbt jämnas ut med rätt maskin.

Planslipar är utrustade med en smart mekanism för snabba och enkla byten av slippapper. Ditt arbete förenklas ytterligare av att maskinen tillåter tvåhandsgrepp samt dess låga vikt. Förbättra din verktygslåda med en planslip redan idag - du kommer inte att ångra dig!

Tack vare slipmaskinens allsidighet blir den snabbt hantverkarens favoritkollega och mest använda verktyg. Väl medvetna om detta har vi bara slitstarka maskiner i vårt sortiment som tål kontinuerliga och hårda påfrestningar. En planslip från oss är ett pålitlig redskap som du kan använda dagligen utan att oroa dig för haverier.