Plattformsvagnar

Upptäck vårt breda produktsortiment
Fler kategorier

När avlastning eller flytt i cafét, restaurangen eller i storköket behövs så är våra plattformsvagnar utmärkta. Expondo plattformsvagn i rostfritt stål har hjul som är helt gjorda i gummi vilket gör att en flytt alltid är mjuk. En plattformsvagn som passar bra i de flesta offentliga miljöer. Eftersom handtagen är nedfällbara tar den liten plats mellan gångerna som den används. Vagnen klarar mycket hög belastning vilket är till stor hjälp.

 

Gummihjul gör transporten mjuk

En plattformsvagn kan ge avlastning vid en restaurangdiskmaskin. Eftersom den är tillverkad i rostfritt stål är vagnen enkel och smidig att rengöra. Bakhjulen har 360 graders vinkel vilket gör att man alltid kommer fram och får med sig vagnen. När du köper en vagn av oss så kännetecknas den av att den håller en förstklassig kvalitet. Därmed är den också extremt tålig och hållbar.

Vid de tillfällen det finns en soptunna, eller kanske flera som ska tömmas och det är långt att gå, eller många bestickhållare som är fyllda med bestick och det är långt att förflytta sig mellan platserna kommer en plattformsvagn till användning. En plattformsvagn från Expondo fungerar vid de flesta tillfällen och det är bra både för arbetsmiljö i och med avlastning men det kan också spara tid. Det faktum att vi ger 3 års garanti på alla våra varor tillsammans med en returrätt på 100 dagar är för att vi alltid vill att du som kund ska bli nöjd med oss. Vi ger även dig som kund fri frakt inom Sveriges gränser. Oavsett vad du kommer att välja att använda din vagn till så tror vi att du som kund blir nöjd. Eftersom det är rostfria vagnar är de smidiga och enkla att rengöra. Vid de tillfällen de inte används är de enkla att fälla ihop och ställa undan.

Plattformsvagn till storkök som ger stadig avlastning

En plattformsvagn från Expondo är funktionell och enkel att använda. Med sina gummihjul och bakhjulen som kan vridas i 360° fungerar den bra i de flesta miljöer oavsett om det är i ett storkök eller i ett mindre café som den ska få plats i.

Vår industriutrustning här på Expondo är särskilt utvecklad för professionell användning inom många områden. Med en plattformsvagn som köps av oss får man en tålig och hållbar vagn. Alla våra varor håller en hög kvalitet, därav att vi erbjuder dig som kund både prisgaranti och 100 dagars returrätt. Det tillsammans med det faktum att vi har riktigt bra priser gör att vi hoppas och tror att våra kunder alltid blir nöjda.

Plattformsvagn från Expondo som går att använda till det mesta. Och de tillfällen de inte behövs i verksamheten kan man enkelt och smidigt fälla ned handtaget i väntan på att den ska användas igen. Enkla att rengöra och klarar hög belastning.

De är både tåliga och enkla att rengöra. Med en plattformsvagn från Expondo hoppas vi att du som kund blir nöjd med ditt val. Eftersom frakten är gratis så får du dessutom grejerna hemkörda till dörren för inte en krona extra!