Upptäck vårt breda produktsortiment
Fler kategorier

1 - 24 av 56 produkter

Inga resultat hittades med denna filtrering!
1 från 3

Frigolit- och isoleringsskärare för ditt byggföretag

Pro Bautem är ett erfaret tyskt företag med innovativa expertkunskaper om tillverkning av frigolit- och isoleringsskärare. Våra produkter kännetecknas av hög skärprecision, utmärkt hållbarhet och enkel användning. Tack vare dessa egenskaper, och våra oslagbara priser, är våra maskiner och deras tillbehör ett utmärkt val för alla verksamma inom byggbranschen.

Enkelhet, stabilitet och det perfekta snittet

Frigolit- och isoleringsskärare ska användas med blad eller skärtrådar för att effektivt och professionellt skära rep, byggmaterial eller frigolit. Pro Bauteam har det rätta verktyget för alla användningsområden: Förutom stationära frigolitskärare som Easycutter, inkluderar vårt sortiment mobila verktyg som Styrocutter eller värmeknivar med speciella blad och tillbehör.

Frigolitskäraren Styrocutter är idealisk när det krävs exakt detaljarbete. Det lätta verktyget med blad kompletterar perfekt den stora stationära maskinen. Den smarta designen garanterar exakta snitt i olika vinklar. Detta gör att du kan bestämma vilket verktyg och vilka tillbehör som bäst passar till ett visst användningsområde. Du kan, till exempel, använda vår radieskärare för att skära exakta hål för installation av monteringscylindrar i isolerade fasader. Med spårskärare och värmeknivar med blad i olikar formar, till exempel: halvcirkelformade och vinklade knivar för skärning av kabel- och rörgenomföringar i styva skumpaneler, kan du snabbt och noggrant utföra alla vanliga uppgifter på en byggarbetsplats.

Kvalitet och innovation för din framgång!

Förutom innovativa lösningar för den moderna byggindustrin står Pro Bauteam också för kvalitet. Alla våra produkter, från värmeknivar till frigolitskäre, tillsammans med motsvarande tillbehör, tillverkas i internationella produktionsanläggningar som uppfyller högkvalitativa normer för den europeiska marknaden. Det stränga kontrollsystemet, från början av produktionen till frakten, garanterar de utmärkta kvalitetsstandarderna för detta företag med traditioner och extremt precision och hållbarhet hos våra produkter.