Artikel: EX10340028

|

Modell: Z252603PG002

Organizer Plus verktygslåda Plus System TWO - Set med 3

1 790,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Kompatibel – QBRICK System TWO möjliggör mångsidiga kombinationer av verktygslådor, transportvagnar och förvaringssystem
  • Stabil – en kombination av polyamid och polykarbonat erbjuder säkert förvaringsutrymme
  • Exakt – 9 fack per organizer för organiserad förvaring av små verktyg eller utrustning
  • Praktisk – facken kan tas ut individuellt från verktygslådorna
  • Ergonomisk – praktiskt handtag för komfort under transport

PRODUKTBESKRIVNING

Qbrick System TWO Organizer Plus i en uppsättning av 3 verktygslådor – obegränsade möjligheter!

Med sin System TWO-serie erbjuder Qbrick System ett mobilt, oändligt kombinerbart förvaringssystem för verktygslådor, rullbrädor och andra förvaringsalternativ. Med denna uppsättning får du tre Organizer Plus verktygslådor, där du kan förvara små redskap eller verktyg på ett ordnat sätt. Oavsett om du är hantverkare eller arbetar i en professionell verkstad så förvarar System TWO-serien alla dina verktyg säkert och inom räckhåll.

Organizer Plus verktygslåda – allt på sin plats in i minsta detalj!

Med Organizer Plus verktygslåda kan du skapa ordning i din verkstad. Verktygslådan i plast erbjuder optimala alternativ för förvaring av små verktyg eller tillbehör som skruvar, muttrar eller liknande. Med 9 individuella, flyttbara fack erbjuder verktygslådorna gott om praktiskt förvaringsutrymme för små föremål. Med denna uppsättning får du tre Organizer Plus verktygslådor från System TWO-serien i ett set!

Med en storlek på 30,5 x 53 x 13 cm vardera erbjuder varje Organizer Plus verktygslåda mycket utrymme och är fortfarande praktiska och mobila. Det ergonomiska handtaget gör det bekvämt att bära och lätt att transportera verktygslådorna. Tack vare polyamid och polykarbonat är dessa verktygslådor i plast särskilt hållbara och stabila och erbjuder din utrustning det perfekta förvaringsutrymmet!

En flyttvagn utrustad med gummihjul fungerar som den mobila basen i denna uppsättning. Alla fodral, lådor och organizers kan fästas med clip-system och enkelt skjutas till önskad plats. De säkra bromsarna som fixerar hjulen vid behov säkerställer nödvändig stabilitet vid lastning eller lossning.

Tack vare de hårda väggarna av polypropen är uppsättningen extremt stabil och kraftfull. Alla delar i uppsättningen ger ett optimalt skydd mot vatten och damm och kan även användas i tuffa miljöer. I vilken ordning och hur många delar av uppsättningen du vill ha med dig är upp till dig, eftersom Qbrick System ger dig den frihet du behöver för ditt arbete med sitt modulära system!

TEKNISKA DETALJER