Rörbandslipar

Upptäck vårt breda produktsortiment
Fler kategorier

1 - 17 av 17 produkter

Inga resultat hittades med denna filtrering!

Med en effektiv rörbandslip får du ett högglänsande utseende på alla typer av rör eller runda former. Du kan exempelvis komma åt att polera stålräcken, som sitter nära en vägg. En robust rörslip klarar alla arbetsuppgifter av den typen och en sådan slip hittar du i vårt sortiment. Våra rörslipmaskiner kommer från MSW Motor Technics och erbjuder allt du begär av en effektiv, ergonomisk och lätthanterlig rörslip. Vi har även tillhörande slipband i ett stort antal kornstorlekar.

 

Arbeta lätt och smidigt med proffsredskap

En rörslip från MSW Motor Technics är en robust och kraftfull apparat med en motor på 900 W. Den är utrustad med ett extra handtag som går att både höger- och vänsterställa, så det spelar ingen roll om du är vänster- eller högerhänt. Handtaget gör maskinen bekväm att arbeta med och sliparbetet blir enklare. slipmaskiner av det här slaget klarar också svetsfogar galant, vilket gör den till en utmärkt allroundslip.

Alla som arbetar i en metallverkstad, vet att man behöver en uppsättning olika slipar för att klara av att göra ett professionellt arbete. Förutom en rörslip, bör man även ha en deltaslip för polering och avlägsnande av rost. En sådan slip klarar även andra material, som trä- och stenytor, så även den är en slip med en multifunktion. En planslip är i stort sett samma sak som en delta, förutom att den är kraftfullare och har ett handtag fram, så den kan köras med ett tvåhandsgrepp. För att kunna jobba med snäva vinklar och trånga hörn, bör en verkstad även vara utrustad med en kälsvetsslip. Den kommer åt överallt och klarar av att slipa ner ful svetsfog även i de mest oåtkomliga hörn. De här arbetsredskapen är alltså standard i en metallverkstad och investerar du i verktyg av märket MSW Motor Technics vet du dessutom att du får redskap av överlägsen kvalitet och prestanda.

En rörslip för enastående resultat

Till en rörslip behövs slipband i bra kvalitet och vi har ett stort sortiment i ett flertal kornstorlekar. Ett slipband ingår i köpet, såväl som två kolborstar. Slipens bandhastighet ligger på hela 2,7 till 8,5 m/sek i sex valbara program.

Vår rörslip har en steglös varvtalsreglering som går mellan 900 till 2800 varv per minut. Det gör att du enkelt kan utföra ett precisionsarbete i ett kontinuerligt arbetsflöde, något som ger ett jämnt och högblankt resultat i poleringen. En dubbel reduktionsväxel i den här slipen gör att du kan jobba i hög vinkel i svåråtkomliga utrymmen, även på låg hastighet. Något som du har stor nytta av i obekväma arbetsställningar, bland annat.

Som tidigare nämnts är denna rörslip även en utmärkt fogslip och kan användas för efterbearbetning av svetsarbeten. Du får snygga skarvar och övergångar av de mest buckliga svetsfogar. Några minuters arbete med slipen och du är klar med fogen helt och hållet, utan en särskild slip för detta.

Ädelstål- och andra metallkonstruktioner behöver ett omsorgsfullt utförande med en rörslip för att uppnå den satinering och polering som eftersträvas på ett sådant arbete. Med våra slipar uppnår du smidigt ett professionellt resultat som kommer att göra alla dina kunder mer än nöjda. Och som välkänt är, det är de nöjda kunderna som återkommer!