B-sortiment
När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.

Artikel: EX20010412

|

Modell: RCHS-7

Andrahandssortering Diskbänk - 1 diskho - 58 x 60 x 110 cm

3 590,00 kr 4 399,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Inkl. monteringsmaterial

PRODUKTBESKRIVNING

Expert-märket Royal Catering erbjuder diskbänkar som är den idealiska lösningen för alla kommersiella kök, restauranger, pizzerior eller gatukök. Med rätt utrustning som den här robusta och rostfria diskbänken, blir det enkelt att hantera all disk.

Diskbänken RCHS-8 har ett handfat med en storlek på 45 x 45 x 30 cm. På så sätt får du tillräckligt med utrymme för att rensa allt från stora grytor till mindre pannor eller grill- galler. Den 20 cm höga uppstående kanten skyddar din vägg mot sköljvatten och matrester.

Diskbänken RCHS-7 är helt tillverkad av rostfritt stål och är därför lätt att rengöra med vatten och lite diskmedel. Materialet är mycket hygienisk, robust och kan integreras i nästan alla inredningar. Handfatet har en sil, för att inte få större matrester under tvättprocessen i avloppsröret.

Tack vare de justerbara fötterna kan du ställa in diskbänken optimalt till önskad arbetshöjd och även på ojämna golv utan problem för stabilitet. Fötterna kan regleras från 2,5 till 6 cm.

Paketet innehåller naturligtvis alla nödvändiga delar som behövs för montering, såsom avloppsrör med Siebkorbventil, tätningsringar och gummiventilplugg.

Armatur ingår ej vid leverensen.

TEKNISKA DETALJER