B-sortiment
När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.

Artikel: EX20012146

|

Modell: RC-BC002

Andrahandssortering Drickakyl - 600 L - Royal Catering - Pulverlackerat stål

18 090,00 kr 22 499,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Rymlig – kapacitet på 600 L
  • Säker – dörrar med gångjärn som stängs automatiskt och även låsas med en nyckel
  • Flexibel – justerbar temperatur på 2 - 10 °C
  • Ekonomisk – dörrar av dubbelväggigt, härdat glas garanterar en konstant temperatur
  • Elegant – vitt hölje och LED-ljus skapar en angenäm atmosfär

PRODUKTBESKRIVNING

Elegant Drickakyl med ett variabelt temperaturintervall på 2 - 10 ° C

I den fristående drickakylen RC-BC002 från Royal Catering kan du kyla och presentera juicer, vatten, läsk, alkoholhaltiga drycker och liknande. Den subtila LED-belysningen och den eleganta vita designen gör den idealisk för användning på restauranger, bensinstationer, vid evenemang, catering, utställningar, i barer eller på kontoret. Naturligtvis kan du också använda drickakylen på privata fester med vänner.

Den visuellt tilltalande drickakylen från Royal Catering

I mörkare miljöer ger den atmosfäriska LED-belysningen en angenäm atmosfär och en attraktiv presentation av dina drycker. Dörrarna i dubbelväggigt, härdat glas sätter dryckerna tydligt i fokus och säkerställer samtidigt en konstant temperatur. Kylen kan säkras mot obehörig åtkomst med en nyckel. Om du skulle tappa bort nyckeln ingår en reservnyckel i leveransen.

Med en kapacitet på 600 L och 8 hyllor med en lastkapacitet på 30 kg vardera, ger drickakylen tillräckligt med utrymme för förvaring av flaskor av olika storlekar. Drickakylen är försedd med fyra hjul så att den enkelt kan förflyttas efter behov, och även ställas upp tack vare två uppställningsbromsar.

Det inre höljet av präglad aluminium är mycket lätt att rengöra om man skulle råka spilla ut drycker eller liknande i kylen. Ytterhöljet av pulverlackerat stål ger inte bara ett tilltalande utseende utan skyddar även drickakylen mot korrosion på ett tillförlitligt sätt. Även på varma sommardagar kyler drickakylen förfriskningar pålitligt mellan 2 - 10 °C. 

TEKNISKA DETALJER