B-sortiment
När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.

Artikel: EX20012250

|

Modell: RCER-11060

Andrahandssortering Rostfri hylla - 110 x 60 x 180 cm - Royal Catering - 200 kg

2 390,00 kr 2 990,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Flexibel – kan användas överallt där man behöver extra förvaring
  • Enkel montering – hyllan kan monteras utan extra verktyg
  • Praktisk – öppen design möjliggör enkel rengöring och snabb åtkomst
  • Stabil – stabil och hållbar tack vare tillverkning i rostfritt stål
  • Tålig – extremt hög maximal belastning på 200 kg

PRODUKTBESKRIVNING

Rostfri hylla från Royal Catering för ditt skafferi eller förråd!

Rostfri hylla RCER-11060 från Royal Catering ett måste för varje lager- eller förvaringsrum, vare sig det är i restauranger, hotell, stormarknader eller hemma. Den hygieniska och stabila hyllan i rostfritt stål passar utmärkt för förvaring av en mängd olika föremål, alltifrån mat till verktyg, och tål en hög belastning. Rostfri hylla är perfekt för alla dina förvaringsbehov, och både för professionellt och privat bruk!

Hygienisk och tålig hylla i rostfritt stål!

Hylla i rostfritt stål har måtten 110 x 60 x 180 cm och är därför idealisk för användning i kök eller förråd. Tack vare en hög lastkapacitet på 50 kg per hylla kan många föremål eller verktyg förvaras samtidigt. Rostfri hylla har sammanlagt 4 hyllplan.

Tack vare konstruktionen i rostfritt stål är denna rostfria hylla inte bara extremt stabil och hållbar utan också mycket lätt att underhålla. Rostfritt stål är korrosionsbeständigt och kan enkelt rengöras, samtidigt som det uppfyller högsta gastronomiska standard, varför man kan förvara matvaror i hyllan utan problem.

Hylla i rostfritt stål har ett stilrent och elegant utseende i stål och kan användas inom många olika arbetsområden, från restauranger till hotell och privat. Rostfri hylla är mycket enkel att montera då inga ytterligare verktyg krävs.

TEKNISKA DETALJER