B-sortiment
När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.

Artikel: EX20011102

|

Modell: RCPT-BBWS-1

Andrahandssortering Vagn för popcornmaskin - Blå

2 690,00 kr 3 390,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Rymlig – stor yta och inre fack med dörr för tillbehör
  • Praktisk – välorganiserad tack vare sidohyllan och en total arbetsyta på 37 x 51 cm
  • Bekväm – arbetshöjd på 94 cm
  • Manövrerbar – fyra lättmanövrerade hjul med två parkeringsbromsar
  • Stabil – hållbar konstruktion i robust stålplåt

PRODUKTBESKRIVNING

En popcornmaskin lockar uppmärksamheten vid varje event!

Denna praktiska vagn för popcornmaskiner från Royal Catering är det perfekta tillskottet till din popcornutrustning. Vagnen är ett smart komplement till din popcornmaskin, som gör försäljningen av färska popcorn ännu enklare och mycket bekvämare. Med en optimal arbetshöjd på 94 cm blir även långa tillställningar på över tio timmar lättare att bemästra – din rygg kommer att tacka dig. Dessutom är vagnen för popcornmaskin RCPT-BBWS-1 i blålackerad stålplåt en riktig blickfångare. Därför är denna popcornvagn idealisk för offentliga evenemang som på festivaler, karnevaler och cirkus, eller varför inte på bröllop eller uteservering?

Den smidiga popcornvagnen för dina cateringbehov

Med sitt generösa mått på 37 x 51 cm har vagnen gott om plats för din popcornmaskin och allt som du behöver till den. Ett fack med en dörr på 52 x 21,2 cm erbjuder extra utrymme för alla typer av tillbehör. På avlastningsytan på sidan kan du till exempel ställa redan fyllda popcornpåsar eller tomma popcornbägare.

Vagnen är försedd med två små hjul och två stora hjul med en diameter på 48 cm, som gör popcornvagnen lätt att manövrera. De två mindre hjulen är dessutom försedda med parkeringsbromsar, så att du kan ställa upp vagnen vid behov. Med det praktiska handtaget kan du transportera vagnen snabbt och smidigt. Tack vare den solida och robusta plåtkonstruktionen har den blå popcornvagnen en lång livslängd. De stora hjulen i hårdgummi är försedda med silverfärgade fälgar i aluminium - en garanti för bekväm rörlighet och uppmärksamhet.

Lätt att montera: Vagnen levereras med alla nödvändiga delar för snabb och enkel montering. Denna vagn passar naturligtvis inte bara för popcornmaskiner, utan för alla maskiner med samma dimensioner. Du kan välja mellan att beställa vagnen ensam eller som ett set tillsammans med en popcornmaskin från Royal Catering.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR