B-sortiment
När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.

Artikel: EX20011884

|

Modell: RC-WDSS4

Andrahandssortering Vinkyl - Med dispenser - 4 flaskor - Rostfritt stål

8 790,00 kr 10 899,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Praktisk – vinkyl med integrerad dispenser, för fyra vinflaskor
  • Mångsidig – med en temperatur på 7 °C till 18 °C är den perfekt för rosé och vita viner samt för unga röda viner
  • Robust – genomgående härdade glasdörrar och solid konstruktion
  • Elegant – material som glas och rostfritt stål samt belysning som presenterar vinerna på ett elegant och tilltalande sätt
  • Precis – noggrann temperaturkontroll tack vare LED-display

PRODUKTBESKRIVNING

Cool njutning med vinkylen med dispenser

Med denna vinkyl med dispenser säkerställer du en lämplig temperatur samt optimal förvaring och servering av dina viner, samt en tydlig presentation av vinerna tack vare belysningen. Detta vinkylskåp med dispenser är det perfekta tillskottet för barer, hotell, kaféer och restauranger – eller för vinälskare.

Genomtänkt och elegant vinkylskåp med dispenser från Royal Catering

Vinkylskåpet med dispenser erbjuder professionell förvaring av fyra vinflaskor. Temperaturen kan ställas in exakt i intervallet mellan 7 och 18 °C – perfekt för vita viner och roséviner samt unga röda viner – och kan enkelt och tydligt kontrolleras på LED-skärmen med ett ögonkast. De integrerade vindispensrarna säkerställer att vinerna kan serveras på ett enkelt och bekvämt sätt utan att du behöver öppna vinskåpet. Mängden som ska portioneras kan ställas in exakt mellan 1 och 99 ml. En påfyllningsbar gaspatron som krävs för användningen ingår i leveransen. En annan fördel med vinkylen är att de dyrbara dryckerna behåller sin smak och kvalitet i upp till 30 dagar trots att flaskorna har öppnats. Den visuella höjdpunkten är den iögonfallande belysningen, med vilken de utsökta vinerna kan presenteras proffsigt och elegant.

Vinkylskåpet har två separata kylkamrar med dörrar som genomgående består av härdat glas. Dessa kan öppnas och stängas mjukt och försiktigt. Resten av höljet är tillverkat av rostfritt stål och med plastelement som använts sparsamt och bara där det behövs, vilket innebär att enheten både ser attraktiv ut och även är hållbar och motståndskraftig.

Dessutom avger vinskåpet mindre brus än en mjukt spinnande katt. Tack vare den låga ljudnivån är enheten idealisk för rum där dina gäster vill ha lugn och ro eller vill kunna arbeta koncentrerat.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR