B-Sortiment Frysbox - 252 L

Artikelnr.: EX20010433 / Modell: RCFZ-252

B-Sortiment Frysbox - 252 L

 • Artikelnr.: EX20010433
 • Modell: RCFZ-252
 • I sortimentet sedan: 2003
 
 
 
Istället för: 5 369,00 SEK   Du sparar 1 073,80 SEK   4 295,20 SEK  

Priser inkl. moms och frakt*

Betala i upp till 24 delbetalningar av 196,68 SEK med Klarna

Läs mer

Leveransklar, leveranstid ca 9 - 12 arbetsdagar

B-sortiment

När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.

Rabatt: 20%

Frysbox - 252 L

Frysboxen RCFZ-252 från Royal Catering erbjuder en modern lösning för att frysa och lagra större mängder mat. Utrustad med termostat, invändig belysning och lås har den alla äss på handen och därmed en permanent plats i alla professionella kök.

Lagra mat kostnadseffektivt med frysen på 197 liter

 

Tack vare energiklass A+ är frysen lika miljövänlig som den är ekonomisk, något som gör den idealisk för långvarig användning. Frysen förbrukar bara 248 kilowattimmar per år och orsakar således endast låga energikostnader.

 

Med en kapacitet på upp till 252 liter har frysen gott om utrymme för att frysa och lagra mat. Tack vare den inbyggda LED-belysningen kan man snabbt identifiera innehållet och slipper därmed slösa ström genom att ha frysen öppen för länge.

 

Frysen använder köldmediumet R600a, som har utmärkta termodynamiska egenskaper och hög energieffektivitet. Dessutom har R600a god kompatibilitet med andra kylkomponenter. Slutligen har det miljövänliga köldmediumet inga negativa effekter på ozonskiktet och växthuseffekten.

 

För en bättre överblick är frysen utrustad med en trådkorg och en avdelare. Det gör det möjligt att lagra små produkter säkert och på ett lättillgängligt sätt. Trådkorgen kan vid behov avlägsnas. Dessutom är både korg och avdelare lätta att rengöra.

 

Frysens dörr har ett lås som skyddar innehållet från obehörig åtkomst. En reservnyckel ingår i leveransen. Starka gångjärn ger möjlighet till säker lyftning av locket i alla vinklar samt en lika försiktig stängning. Kraftiga gångjärn gör att dörren kan öppnas och stängas från alla vinklar.

 

Med sitt robusta stålhölje och inredning av aluminium garanterar frysen hög stabilitet och lång livslängd. Dessutom är aluminium det perfekta materialet för användning vid låga temperaturer, eftersom det håller kylan utmärkt. Därtill är det lätt att rengöra och ger alltid ett professionellt utseende.

 

Kompressorn på 85 watt garanterar en snabb frysprocess och att temperaturen bibehålls. Önskad temperatur kan justeras i 7 steg, mellan -12 °C och -28 °C, beroende på livsmedel. Termostaten styr temperaturen och stöder därigenom en särskilt låg energiförbrukning. Två kontrollampor informerar om frysens status.

 

Emellanåt rekommenderas att man frostar av frysen. För detta ändamål har frysen en dräneringsventil, genom vilken frysen med några enkla steg kan tömmas på vatten. För att avlägsna mindre isbeläggningar kan den medföljande isskrapan användas.

 

Frysen har en klassiskt elegant design i vitt och kan kombineras med vilken köksutrustning som helst. De fyra gummitassarna är justerbara i höjd upp till 20 mm, så att frysen står säkert oavsett underlag.

Highlights

 • Energiklass A+
 • Kapacitet 252 Liter
 • Köldmedium R600a för hög effektivitet
 • inklusive 1 trådkorg och avdelare
 • Dörr med lås
 • Robust hölje av stål

Nyckelfakta

Modell
RCFZ-252
Artikelnummer
10010433
Skick
B-Sortiment
Spänning
230 V / 50 Hz
Kapacitet
252 l
Energiklass
A+
Material hölje
Lackerat Stål
Material invändigt
Aluminium
Färg
Vit
Effekt
85 W
Märkström
0,63 A
Strömförbrukning per dag
0,681 kWh
Strömförbrukning år
248 kWh
Temperaturområde
- 12 till -28 °C
Antal temperaturlägen
7
Fryskapacitet
12 kg / 24 h
Köldmedium
R600a
Ljudnivå
44 dB
Justerbara gummitassar
20 mm
Skyddsklass
I
Inre belysning
LED
Mått (LxBxH)
62 x 112,5 x 85 cm
Vikt
41,55 kg
Försändelsemått (LxBxH)
116 x 62 x 88 cm
Försändelsevikt
45 kg
 • Frysbox RCFZ-252
 • 1 trådkorg
 • 1 avdelare
 • Isskrapa
 • 2 nycklar
 • Bruksanvisning

Bli den första att skriva en produktrecensionLämna en recension
Omdömen publiceras efter granskning.

Fält markerade med * är obligatoriska.