B-Sortiment Gryta - induktion 14 l
556,00 SEK

B-Sortiment Gryta - induktion 14 l

Tillverkare: Royal Catering | Artikelnr.: EX20011079 | Modell: RCST-14E3-S

Istället för: 695,00 SEK   Du sparar 139,00 SEK   556,00 SEK
eller

25,46 SEK /månad

Läs mer

Priser inkl. moms och frakt*

 • Gratis frakt till Sverige

  ?

  Leveransklar, leveranstid ca 5 - 8 arbetsdagar

 • 30 dagar returrätt

  ?

B-sortiment

När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.

Produkt-highlights

 • För induktion, gashällar, elektriska hällar m.m.
 • Gryta och lock av rostfritt stål
 • Volym: 14 liter
 • Kostnadseffektiv och tidsbesparande
 • Hällkant runtom

Snabbt önskat resultat vid låg energikostnad

 

Grytan för induktionshällar upptar hetta optimalt tack vare en botten som är uppbyggd i tre skikt. Mellan de två yttre lagren av rostfritt stål finns ett aluminiumskikt som säkerställer en effektiv värmefördelning i grytan och håller maten varm längre utan extra energiförbrukning. Koktiden förkortas därigenom med upp till 20 % samtidigt som energiförbrukningen reduceras med upp till 30 %, vilket är särskilt fördelaktigt när grytan används ofta och långvarigt.

Visa merVisa mindre
 

Kokkärlet och locket är gjorda av extra slitstarkt, rostfritt stål, speciellt konstruerat för professionell användning. Grytan har en lång hållbarhet genom den noggranna tillverkningen med förstklassiga material. Den höga kvaliteten kombineras med elegant design. Materialet absorberar ingen lukt, är särskilt hygieniskt och ofarligt för hälsan, vilket är viktigt för tillbehör som kommer i kontakt med livsmedel och används för livsmedelsproduktion.

Visa merVisa mindre
 

Materialet är lätt att rengjöra och kan även diskas i maskin. Även om det är starkt nedsmutsat är det enkelt att få rent. Det är alltid en fördel när kökstillbehören snabbt är redo att användas igen, speciellt i professionella kök.

Visa merVisa mindre
 

Skvättranden runt grytan säkerställer att den kan tömmas utan att det skvätter eller droppar. Både grytan och locket är utrustade med Cool Touch handtag som inte upptar värme, så det går att röra vid dem för att lyfta och flytta grytan direkt efter kokning utan att du bränner dig.

Visa merVisa mindre

Highlights

 • Mångsidigt användbar - passar för induktionshällar, gashällar, ceranhällar, elektriska hällar och halogenhällar.
 • Högkvalitativt rostfritt stål - lång hållbarhet och särskilt hygieniskt
 • Kapacitet med 14 liter
 • Med Cool Touch handtag - skyddar mot värme och brännskador
 • Kostnads- och tidsbesparande tack vare en jämn värmefördelning genom den 3-skiktade botten

Rabatt: 20%

Gryta - induktion 14 l

Denna gryta med värmeisolering för induktionshällar, RCST-14E3-S, är ett förstklassigt kökstillbehör och har en kapacitet med 14 liter volym. Mat i stora mängder kan tillagas i grytan som är utmärkt både i storkök och för mobila utomhusevenemang. Locket som hör till håller rätterna varma och fräscha. Grytan kan användas med el- och gasspisar samt keramiska hällar, halogenplattor och induktionshällar. Hos Royal Catering hittar du förstklassiga kokkärl för restaurangkök, kaféer, barer, andra storkök samt naturligtvis även för det privata köket om du är en passionerad hobbykock.

Modell
RCST-14E3-S
Skick
B-Sortiment
Material
rostfritt stål
Kapacitet
14 l
Botten tjocklek
6 mm
Mått (lxbxh)
32,5 x 39 x 22 cm
Vikt
2,9 kg
Försändelsemått (lxbxh)
36 x 35 x 27 cm
Försändelsevikt
3,4 kg
Leveransinnehåll
 • Gryta - induktion RCST-14E3-S
 • Lock
 • Bruksanvisning

Blir greppen varma?

Greppen upptar inte värme och grytan kan lyftas och flyttas direkt efter eller under användningen utan att du behöver grytlappar eller grytvantar.

Kan jag använda denna gryta på elektriska spishällar eller med en gasspis?

Grytan kan användas på alla sorters hällar och spisar. Du kan använda grytan på el- och gasspisar likaväl som keramiska hällar, halogenplattor och induktionshällar.

Jag har hört att matlagning på en gasspis med induktionskastruller av rostfritt stål är ett stort problem, eftersom det förbrukas mycket tid och energi för att värma kokkärlet. Är det korrekt?

Nej, eftersom våra grytor för induktion har en treskiktad "sandwichbotten". Mellan de två yttre rostfria stålskikten finns ett skikt aluminium, vilket gör att värmen fördelas effektivt i hela grytan och matlagningen går mycket fortare. Dessutom hålls innehållet varmt längre.

Bli den första att skriva en produktrecensionLämna en recension
Omdömen publiceras efter granskning.

Fält markerade med * är obligatoriska.