Artikel: EX10012164

|

Modell: RCGK-BC96

Blast chiller - 96 L - Royal Catering - Frysningskapacitet: {{blast_freezing_capacity}}

26 790,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Variabel – fryser rå och tillagad mat tillförlitligt
  • Enkel – intuitiv användning via den användarvänliga LCD-displayen med knappar
  • Kraftfull – snabbt kyld mat tack vare en kylkapacitet på {{Blast_cooling_capacity}}
  • Stilren – modern design av rostfritt stål som passar i de flesta miljöer
  • Hygienisk – material som är lätt att rengöra för maximal hygien i köket

PRODUKTBESKRIVNING

Robust blast chiller med intuitiv LCD-display

Blast chillern från Royal Catering kyler och fryser rå och tillagad mat. Fryskapaciteten på {{blast_freezing_capacity}} gör blast chillern till en pålitlig hjälp på restauranger och i hotellkök. Tack vare dess kompakta dimensioner passar enheten utmärkt i kök med begränsat utrymme och som chockfrys hemma.

Lättanvänd, hållbar och hygienisk chockfrys från Royal Catering

Den solida chockfrysen imponerar inte bara med sin frysningskapacitet utan också med en kylkapacitet på {{Blast_cooling_capacity}}; från kokande hett till 3 °C. Använd knapparna på den ljusa och tydliga LCD-displayen för att göra nödvändiga inställningar. Användningen är enkel och intuitiv, och du kan fylla chockfrysen med upp till 96 L.

Den praktiska blast chillern är tillverkad av robust och tåligt rostfritt stål som har en hög motståndskraft mot mekanisk och kemisk påverkan. Detta innebär att blast chillern är idealisk för daglig användning i den kommersiella sektorn och har en mycket lång livslängd. Dessutom uppfyller det inerta materialet de höga hygieniska riktlinjer som gäller inom gastronomi. Interaktion med mikroorganismer och bildandet av biofilm vid arbete med livsmedel och rengöringsmedel är så gott som omöjligt.

Chockfrysen arbetar med en effekt på 550 W och drivs via en 230 V-anslutning. Som köldmedium används R290 (propan), vilket imponerar med ett mycket stort användningsområde med mycket god effektivitet.

TEKNISKA DETALJER